Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is fél a lipstick leszbikusoktól?
Figyelt kérdés
Nem a szexualitásuk megkérdőjelezésére irányul a kérdés, hanem arra, hogy én példának okáért a két szélsőséges kategória köze esem. Nem vagyok sem hapsis megjelenésű, sem sminkelős vagy csinosan öltözködős. Az a kategória vagyok, akiről akár megállapítható, hogy meleg. És tartok a csini lanyoktól, valamiért. Talán, hogy nem lehetek elég vonzó számukra, pont ebből kifolyólag, hogy egyik kategóriába sem tartozom. Meg persze nehezíti a dolgot az is, hogy szinte felismerhetetlenek, de a társkeresőn is tovább lapozok, ha szembe találkozom velük. Másnak is vannak ilyen kételyei vagy csak önbizalom probléma lehet?
Hát ez inkább önbizalomproblémának tűnik. Mindneki fél attól párkereséskor, hogy nem fog tetszeni a másiknak.
De javaslom, ne gondolkodj kategóriákban. Itt GYIKon mindenki vagy szub vagy dom, vagy aktív vagy passzív vagy ilyen vagy olyan. Vagy fekete, vagy fehér.
Csakhogy az ember nem ilyen. Egyszerűen nem így működik.
2021. ápr. 12. 21:50
2/8 anonim válasza:
Ne féljetek, nem harapunk 🥺
Én nagyon lányos vagyok, és nem tetszenek azok a lányok, akik ugyanilyenek mint én, de a túl fiúsak sem jönnek be. Szerintem pont a kettő közti a legvonzóbb.
Inkább higgy magadban, úgyis lesz akinek úgy fogsz tetszeni ahogy vagy.
2021. ápr. 12. 21:56
3/8 anonim válasza:
én elég lányos vagyok,és a leglányosabb lányokat keresem,álltalaban. Persze volt olyan,hogy egy ilyan "kategorián kivüli" lány fogottmeg. Bár ha akarjuk akkor femme/blue jeans-nek soroható lehetsz.
De bátran keress és ismerkedj,nem minden lányos lány keres magának hasonlót.
2021. ápr. 12. 22:02
4/8 anonim válasza:
Társkeresőkön max nem matcheltek, ennél rosszabb nem történhet veled, igazából valós kockázat nélkül húzhatod jobbra, aki csak tetszik, szóval hajrá! Amúgy is milyen kiábrándító, hogy eddig csak ilyen megelégszem vele lányokat húztál jobbra megalkuvásból.
2021. ápr. 13. 00:11
5/8 *Felhasználói név válasza:
Ugyanez nálam is! Nem tudom megmagyarázni, de nem érzem jól magam ha egy ilyen lány van a környékemen. Feszélyez a műköröm, nagy smink, magassarkú
Nekem valamiért fölényességet sugároz, nem bántásból mondom senki ne vegye magára
2021. ápr. 13. 09:33
6/8 anonim válasza:
Én is féltem,talán még egy kicsit félek is,és valóban önbizalomhoz van köze,ugyanis én egy olyan lány mellett lehet rosszul érezném magam,mert hasonlítgatnám hozzá magamat és nyilván negatív irányba. De most már fejben úgy vagyok vele,hogy adok esélyt a nagyon csajos lányoknak is,bár eddig egyik szélsőségnél sem volt szerencsém😂 De tényleg,nem hinném,hogy félni kell tőlük,csak ehhez az egyénnek nagyon össze kell kapnia az önbizalmát,de ugyanúgy szerintem egy fiúsnál is,mert nekik sem biztos,hogy pont a 2 közötti jön be.
2021. ápr. 13. 17:13
7/8 anonim válasza:
Valószínűleg önbizalom probléma, azt meg ne gondold, hogy a világ összes lipstick leszbikusa közül egynek se jössz be csak mert te nem vagy lipstick :D náluk is van akinek a lányosabbak jönnek be, van akinek a kevésbé lányosak, ha meg valaki megszeret annak vonzó leszel ígyis úgyis
2021. ápr. 13. 21:00
8/8 anonim válasza:
Én lányos vagyok, de néha váltogatom és olyan is szoktam lenni, mint te. Nekem simán bejön a te kategóriád. Ne parázz emiatt. Mindenféle leszbikusok léteznek, nincs olyan, hogy a lányos leszbikusoknak kizárólág a lányos vagy a fiús leszbik jöjjenek be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!