Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül ezekután se?
Figyelt kérdés
Már egyszer feltettem ezzel kapcsolatban egy kérdést és meg is fogadtam az ottani tanácsokat. Még mindig nem tudok elélvezni a barátnőmtől, pedig mindent próbáltunk és el is engedtem magam. Szerintetek mit tegyek? Mit tanácsoljak neki vagy én mit tegyek máshogy?
19/L
2021. ápr. 12. 17:53
1/11 anonim válasza:
Bocs, biztos nem mindenki emlékszik az előzményekre. Hogy mit tegyél/tegyen máshogy, ahhoz tudni kellene, hogy most hogy tesztek.
Lehet, hogy csak úgy érzed, elengedted magad, de fejben mégse?
Mióta vagytok együtt? Mással ment korábban?
2/11 anonim válasza:
Bizonyára saját magadat el tudod juttatni a csúcsra,azaz elélvezel..Akkor mondd el neki hogy neked mi az ami jólesik vagy el tudsz tőle élvezni,ahogy neked a legjobb.Próbáljátok ezt megbeszélni és hátha így sikerül....
3/11 A kérdező kommentje:
Több, mint 4 hónapja vagyunk együtt. Általában orális szex megy, illetve ujjazás. Vagy a kettő egyszerre. És az elején nehezen ment, de már teljesen elengedem magam, ezért sem értem. És ő az első lány az életemben és az első párkapcsolatom, nem ment mással sem.
2021. ápr. 12. 18:09
4/11 A kérdező kommentje:
#2 magamat se tudom. Régebben ment, de akkor se kézzel.
2021. ápr. 12. 18:10
5/11 anonim válasza:
Akkor próbáljatok ki valamilyen segédeszközt is bevetni közben,vagy más pózokban esetleg.Mert ha azért sikerült is régebben,akkor most is kéne hogy működjön....
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor semmi esély arra, hogy segédeszköz nélkül is elmenjek?
2021. ápr. 12. 18:17
7/11 anonim válasza:
Nézd ezt így nehéz megmondani,de ha régebben sikerült,akkor most is kellene hogy működjön.... csak az okot kellene megtalálni és lenne megoldása is... van e csiklói vagy hüvelyi orgazmusod?Elméletileg kell hogy legyen hisz régebben sikerült. Lelkileg rendben vagy?Tuti hogy el tudod engedni magad?
8/11 A kérdező kommentje:
Csiklói orgazmusom volt már, másmilyen még soha. Szerintem rendben vagyok lelkileg, vagy hát a szexhez el tudom engedni magam.
2021. ápr. 12. 18:25
9/11 anonim válasza:
Akkor viszont ha csiklói volt,akkor el kellene tudnod élvezni a partneredtől is... akkor vagy beszéljetek róla még hogy neked hogy a legjobb,és kísérletezzetek,előbb utóbb sikerülni fog!Türelem az ami a legfontosabb... ne görcsölj,belül is engedd el magad lazíts előtte... relaxáció és pihenés,simogatás,becézés,gyengéd érintések,egymás vetkőztetése..stb.... türelem és sikerülni fog!!! Szorítok nektek!!
10/11 anonim válasza:
Túlzottan hozzászokott a tested a segédeszköz okozta intenzívebb ingerekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!