Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ha ezekutan ennyire akarom ot?
Figyelt kérdés
27 eves vagyok es egyszer talalkoztam egy 45 eves novel aki tipikusan az en esetem (nagy segg,nagy cicik). Baromira felszabadultan tudtam vele szexelni de csak egyszer talalkoztunk. Keves idore viszonylag, de olyan benyomast tett ram azzal, hogy felszabadultan tudtam vele szexelni, hogy azota is szeretnek vele talalkozni es nyilvan ujra azt az erzest kergetem amit o tudott nyujtani.
Normalis ez ennyi idosen?
Koszonom!
2018. júl. 31. 18:38
1/5 próbálokkedveslenni válasza:
Normális-e, hogy jó szexre vágysz 27 évesen? Az.
Normális-e, hogy akár egy 18 évvel idősebb emberrel? Az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!