Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Szeretném színesíteni a szexuális életünket. Jelenleg 2 féle pózban csináljuk (misszio és fordított) és nagyjából 10 percig tart a szex mert párom olyan gyorsan elélvez. Néha próbálkozunk más pózokkal de nem sikerül mert mikor már bent van kb a harmada, azt mondja olyan érzés, mintha nőgyógyásznál lenne és leszáll és utána még sírhatnékja van, mert hogy ő erre nem képes. De persze nekem meg bűntudatom lesz ilyenkor, hogy miért erőltetem, ha tudom, hogy nem megy.
Patt helyzet...
26F
Kérném szépen a kérdést komolyan venni...
Mi a fenét csináljak?
Misszinél, közben vedd az egyik lábát a válladra, s csináld úgy. Majd később a másikat is.
Esetleg ha bejön utána egészen a válláig hajtsd fel ahogy előredölsz: más beesési szög, más érzés. Vagyis másik póz és élvezet. Remélem segítettem.
Majd nyújtani kell kicsit de kipróbáljuk :)
Köszönöm szépen! :)
Csak nagyon gátlásos a barátnod. Esetleg szégyenlos, csak nem mondja. Lehet ezért nem akarja tobb pozban is csinálni. Tart tole, hogy jobban rálátsz a teste bármely más részére.
Erre a témára nyomulj rá inkább, hogy jobban megbízzon benned, elfogadjon mint a barátja, megnyíljon elotted (testileg és lelkileg is) és ne szégyelje a testéd elotted. De a legfontosabbn, hogy magát fogadja el.
Ha ledobja ezeket az aggályait, sokkal jobb lesz.
De oszintén szolva, én nem biztatnálak. Jo, valoszinu hogy fiatal a barátnod, lehet te voltál neki az elso, esetleg nem egy topmodell alkat. Valoszinu, hogy ezen okok kozul lesz valamelyik. De aki ilyen nehezen indul, ő nem is lesz soha egy igazi seximádo, vad csaj. En is így jártam. Elkezdtem egy visszafogott csajjal. Epp mint te. SZépen tanítgattam, szerettem a csaj. Azt hittem idovel beérik, vagy ellazul a szex terén. De nem, soha nem tudta ledobni a gátlásait tisztára. Pár év után szakítottunk. Ugy hogy ha te az a fajta vagy, aki inkább durván, durvábban szereti a sexet, tobb poziturában, akkor tarts ki a csaj mellett, hogy enged-e, ha viszont nem mutat igazi változást (olyat amit te szeretnél persze) akkor szakítsatok inkább, és mindenki találja meg a hozzá illo párt.
(Félre értés ne essék. Nem mondom hogy rossz a csaj, azt se akarom, hogy a kerdezo megváltoztassa. Csak a kerdezo szuksegletei szemszogébol válaszoltam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!