Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha heteróként nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha heteróként nem érdekelnek a nők?

Figyelt kérdés
A férfiak 99% azon kattog, hogy hogy szerezzen nőt. Engem valahogy hideg hagy a téma.

2018. júl. 27. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Hasonlóan vagyok én is, de én inkább azért mert nem akarok pusztán divatból mások után menni.

Mi abban a pláne amit mindenki más is csinál?

2018. júl. 27. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Balázs?
2018. júl. 27. 16:34
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Akkor szerezz férfit, és nem kell heteronak lenned.
2018. júl. 27. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Aszexuális lennél?
2018. júl. 27. 16:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném, naponta kiverem.
2018. júl. 27. 16:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Fiatalabb koromban nekem is elég volt hogy csak kivertem. De már rohadtul unalmas lett nem is csinálom már csak nagyon ritkán. Nő kéne már de úgyse lesz sose.
2018. júl. 27. 16:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó az ha nem vágyakozol olyanra, amit elérned úgyis lehetetlen.
2018. júl. 27. 17:01
 8/10 anonim ***** válasza:
4 kapcsolatom volt az elmúlt fél évben. Egy időre most meguntam az egészet, inkább a hobbijaimra szentelem a szabadidőm/pénzem. A szex viszont hiányzik kicsit, így lehet, h hétvégén be fog nézni egy prosti.
2018. júl. 27. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:
ez csak azért van mert még sose ba...sztál senkit se rommá, és nem tudod milyen eufórikus kielégítő érzés.
2018. júl. 28. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:
tudom milyen, mikor a lány már kéri, h elég. mikor már nem tud parancsolni az izmainak, párnát szorít, ágytámlát, bármit.. tudom, mit jelent ezt is tovább fokozni, milyen megkötözni valakit, mikor az is hangosan nyög, aki amúgy ezt még életében sosem tette, vagy mikor valaki ezt csak almával a szájában meri. tökéletes partnerre leltem a különlegesebb vágyaimban, szerettek már, én mégsem szerettem még senkit. nem tudok szerelmet érezni azután, hogy az illető nőt megkapom. a másik félnek ez simán megy, én mégis mindenkivel hideg maradok. nincs ragaszkodás, féltékenység, se rózsaszín köd... ez nálam valahogy nem lérezik.
2018. júl. 28. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!