Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30+ hölgyek! Titeket érdekelne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ hölgyek! Titeket érdekelnek még a szexkapcsolatok vagy már inkább megállapodnátok?

Figyelt kérdés
Valamint ha az előbbire igen a válasz, tőletek 5-10 évvel fiatalabbakkal is kipróbálnátok az együttlétet?
2018. jún. 4. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Nem, és veled semmiképp nem kezdenék.

Menj fizetőshöz, jobban jársz.

2018. jún. 4. 08:37
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
zsenge próbálkozás, van még aki megeszi az ilyen amatőr próbálkozást?
2018. jún. 4. 08:38
 3/6 anonim ***** válasza:
20 évesen SEM érdekeltek szexkapcsolatok. Engem izgatnak a fiatal fiúk. 27 évesen 19 évessel jártam. De velük is csak járás keretein belül tettem ezt.
2018. jún. 4. 08:56
 4/6 anonim ***** válasza:

2 féle 30+ szingli hölgy létezik:

- Az aki családra és fix kapcsolatra vágyik, mert körülötte már mindenki házas/jön a baba (szerintem esetek 90%)

- Az aki karriert akar és nagyon nem akar semmi fixet, max szexkapcsolatot, de belőlük kevés van

Mindegyiknek megeshet, hogy sokat isznak és hülye módon lefekszenek egy olyan típusú pasival mint te, de ez csak sok alkohol hatására.

Az első kategória inkább olyannal kezd, akiben lát potenciált

A második kategória olyannal kezd, aki minimum az ő szintjén, de inkább felette áll (értsd: idősebb, sikeresebb, talán okosabb is)

Tudom, hogy manapság a fiataloknak a 30+ az új trendi szexfantázia, de ha picit is konyítasz a lányokhoz és ismersz is néhány 30+ nőt, akkor tudhatnád, hogy számukra nem vonzóak a fiatalok, nem ők az első választásuk.

2018. jún. 4. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:

30+ hölgy vagyok.

Utoljára huszonéves korom elején volt valódi, érzelmeken alapuló párkapcsolatom.

Azóta szexpartnereket tartok, a legutóbbi éppen 13 évvel volt fiatalabb nálam.

Nem azért mert karrierista vagyok, vagy elmebeteg, vagy megkeseredett.

Egyszerűen sokkal jobban élvezem az életet egyedül, mint úgy, hogy valakinek el kelljen számolnom azzal, hol voltam, kivel voltam, mit csináltam. Nincs szükségem érzelmekre, sem kötődésre, sem semmi ilyesmire.

2018. jún. 4. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
5: mondhatod, hogy nincs semmi baj veled, de az sokat elárul, hogy 30+ létedre azért keresel fiatal srácokat, mert nem akarsz beszámolni nekik. Ilyet egy 18 éves csinál aki ugrál, hogy szülei mindenfélét kérdezgetnek, nem egy felnőtt ember
2018. jún. 5. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!