Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság ennyire elítélve a szexkapcsolatok
többsége?
Ez nem rosszindulat hanem a rideg tény.Ha valakinek nem tetszik hogy így nevezik amiben benne van akkor nem kell szóvá tenni/elkotyogni hogy ilyen kapcsolata van.
2017. jún. 19. 12:25
2/9 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel a nő is csak "ürítésre" használja a pasit!
Nyilván aki ürítőzsáknak titulálja annak az is mivel nem tudja kielégíteni max csak beteszi-elsül - kész van. Szerintem magát minősíti vele.
2017. jún. 19. 12:31
Engem csak az szokott irritalni, amit egy multkori kerdezo lemuvelt itt ezzel kapcsolatban... hogy ok keresztul kasul szexeltek mindent, es jelent-e valamit, hogyha a pasi ezutan sem akarja vele befejezni. Aztan persze kiderult hogy hullaszerelmes a csavoba, aki tenyleg csak uritesre hasznalja, es azert nem fejezi be vele, mert hat az ingyen pina az mindig az marad, de addigra mar mindenki le volt hulyezve a kerdezo altal mert o mindenhez IS ert. Kozben meg ott vergodott egy full megalazo helyzetben. Pontosan ezert nem lehet egy kalap ala venni ferfit es not ilyen helyzetben, mert elobb utobb az esetek tobbsegeben a no mindig megszivja, aztan meg sirankozik, hogy a pasi talal egy olyat, akit tisztel, vacsorazni visz, megismerkedik a szuleivel, nem pedig csak felhivja este tizkor, "hogy na ma szejjel tudod tenni a labad?".
2017. jún. 19. 12:41
2
A nők és a férfiak nem egyformák, sokban különbözőek.
---
Hogy gondoljak vissza a korábbi szexkapcsolataimra. PONT AZ A LÉNYEG HOGY AZÉRT LEHETNEK FELŐLEM ÜRÍTŐZSÁKOK (az angol cum dump kifejezés azért jobb), MERT NEM ÉREZTEM SEMMIT IRÁNTUK. Aki iránt érzek valamit, azt nyilván nem hívnám így.
A másik hogy a nők nem fogadnak el bárkit szexpartnernek. Ha egy férfi szexre meghódít egy nőt, az közel ugyanolyan jó érzés mintha kapcsolatra tette volna.
Egy nőnek nem kell hódítania (hacsak nem nagyságrendekkel kevésbé vonzó, mint a kiszemeltje -De azok a nők meg kit érdekelnek, ugye.)
2017. jún. 19. 12:48
Én nem ítélem el az ilyen kapcsolatokat, talán azért, mert fiatal koromban nekem is rengeteg ilyenben volt részem, talán azért, mert nem vagyok prűd.
A szex természetes szükséglet az emberek túlnyomó részének, de vannak, akiknek nem fontos. Hogy ki hogyan elégíti ki a szexuális vágyait, azt mindenki döntse el maga.
2017. jún. 19. 13:07
Ha egy párkapcsolat nem a kölcsönösségen alapszik, akkor megette a fene: lehet mindkét felet bárminek nevezni.
2017. jún. 19. 13:08
Azok allitanak ilyeneket akik nincsenek benne ilyenben. (Ertsd: irigyek)
2017. jún. 19. 13:30
Mert sok ember érzi úgy h joga van megmondania másoknak hogy miként éljék az életüket, és elhiszik a sok köznyelven forgó baromságot az emberi kapcsolatokról amiről amúgy fogalmuk sincs.
2017. jún. 19. 17:22
Kapcsolódó kérdések: