Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki manapság egy nő/lány szemében, ha a fiú szűz?
Nem értem a mai világot! Régebben nem gúnyolták ki ennyire, ha a fiú szűz volt…
De ma! Olyan szintű gyűlölet van a szűz fiúkkal szemben, hogy az elképesztő…
Nem a suttyók válaszát várom. Hanem azoknak a nőknek a válaszát olvasnám, akik voltak már szűz fiúval…
Szép emlék? Vagy megbántad?
Valódi történetek érdekelnek. Az értelmetlen szidalmazás hidegen hagy…
Egyáltalán nincsenek megvetve, legalábbis én sosem tapasztaltam ilyet.
Amúgy régen egy fiú akkor vált frfivá, ha már nem volt szűz. Régen a nőknél számított csak, hogy biztos legyen a gyermek származása. De a fiúk elmentek a lebujba, vagy a cselédek közé, és csinálták rendesen.
Az, hogy valaki szűz, akár fiú, akár lány, szerintem nincs hátrányos megkülönböztetésben részesülve.
Persze nem fogok lefeküdni egy egyéjszakésban, mert nem akarom kihasználni, és jobb ha egy olyannal csinálja, akit szeret.
Nahát:)
Még fél perce sem írtam ki a kérdést és....
Nem számítottam ilyen válaszokra…
Azt hittem egy csomó beszólogató megtalál, s kapom majd a beszólásokat.
Köszönöm nektek:)
Szerintem ezt csak a fiúk találják cikinek. Ha megkérdezed, hogy ki mikor vesztette el, a legtöbb fiú azt fogja mondani, hogy már 13 évesen. Ja, persze, és mégis kivel?
Szerintem meg inkább az a ciki, hogy egy fiú elmegy egy hivatásoshoz, és vele veszíti el.
Az első fiúmmal amikor voltunk,akkor mindketten szüzek voltunk még. De együtt bénáztunk, és akkor mi van? Ha szeret, nem baj.
Nem ciki. De engem kiver a viz amikor az ismerkedés elején már szoba hozzák, pedig kiba::tul nem erdekel. De ha elmondja akkor tipli
Írhatsz privit nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!