Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ciki ha egy lány szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ciki ha egy lány szokott maszturbálni, esetleg vannak erre megfelelő játékszerei is?

Figyelt kérdés
Ha ilyesmi szóba kerül minden lány hevesen tagad,hogy ő ugyan soha a büdös életben nem nyúlt magához,azt sem tudja mi az a vibrátor.A fiúknál ez más,egyértelmű hogy mi szoktuk polírozni a bohócot,de a lányok...Ez miért ciki?Aki letagadja mi játszódik le a fejében?Azt hiszi akkor kevésbé lesz értékes vagy mi?
2017. jan. 7. 23:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Hát nemtom, én sose tagadtam, és a barátnőim sem. Ez nem ciki, nem értem, mások miért hiszik.
2017. jan. 7. 23:06
 2/13 anonim ***** válasza:

Mivel rengeteg gyerek van(nézz szét itt az oldalon, elég sok GYK szűzkommandó tag van), akik azonnal behisztiznek, ha kiderül, hogy a nőnek van Facebookja, esetleg hétvégén nem a 4 fal között poshad(mint a GYK szűzkommandó tagok).

Na most szerinted ezek után ezek a lúzerek mit művelnének, ha szóba jönne, hogy a lánynak van vibrije? :D

Na ezért tagadják le a gyerekek előtt.

A férfiak előtt felvállalják ;)

2017. jan. 7. 23:11
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

Fiúk légyszi ne küldjetek privátot, nem azért írtam ide, mert vmi szexéhes q vagyok, aki gyakorin akar farokra huppanni.

Köszipuszi.

2017. jan. 7. 23:12
 4/13 anonim ***** válasza:
A bohoc az eddigi legjobb szo ezentul alkalmazom ha nem bánod
2017. jan. 7. 23:12
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Nekem például minden ismerősöm tudja, hogy van vibrátorom. Mivel ismernek amúgy se hinnék el, hogy nem szoktam használni, szóval felesleges tagadni. Én simán beszélek a szexről vagy a maszturbálásról a fiú haverjaimnak. Így szoktak meg, így fogadnak el. :D

20L

2017. jan. 7. 23:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem ciki max plusz téma amin el lehet poènkodni
2017. jan. 7. 23:59
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Hacsak nem vagyok intim viszonyban a pasival aki ilyet kérdez én nem letagadom hanem szimplán közlöm hogy semmi köze hozzá. Amúgy meg az emberek nagy része csinálja tök felesleges erről kérdezni hogy csinálja-e meg ha igen mivel. Magánügy.

Amúgy a nők felé még sokaknak meg van ez az előítélete hogy nehogy legyen egyéjszakása/szexkapcsolata/ne legyen X-nel több pasija mert akkor ribizli vagy kevésbé értékes, szerintem ehhez kapcsolódóan tagadják sokan, nem merik felvállalni hogy bármi közül lenne bármiféle szexuális dologhoz. Mondjuk szerintem ez inkább a tinilányoknál jellemző, hogy annyira próbálnak erkölcsösnek tünni hogy inkább letagadják. Sok lány tényleg azt hiszi ha bevallja akkor lenézik, mert sajnos tényleg vannak akik miatt lenéznek mást.

2017. jan. 8. 00:24
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Én nem tagadtam le soha. A barátaim is tudják, hogy rengeteg vibrátorom van. Már akció közben is hallottak, csak annyit mondtak rá, már azt hittük, hogy áttöröd a falat is, picit hangosra sikerült. Nem gondolom, hogy ezt szégyenleni kellene.
2017. jan. 8. 00:55
 9/13 anonim ***** válasza:
74%
Sose tagadtam le. Nem érzem hogy ciki lenne.
2017. jan. 8. 07:27
 10/13 anonim ***** válasza:
7%
Rengeted vibrátor? Minek olyan sok, max két lyukra?
2017. jan. 8. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!