Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki ha egy lány szokott maszturbálni, esetleg vannak erre megfelelő játékszerei is?
Figyelt kérdés
Ha ilyesmi szóba kerül minden lány hevesen tagad,hogy ő ugyan soha a büdös életben nem nyúlt magához,azt sem tudja mi az a vibrátor.A fiúknál ez más,egyértelmű hogy mi szoktuk polírozni a bohócot,de a lányok...Ez miért ciki?Aki letagadja mi játszódik le a fejében?Azt hiszi akkor kevésbé lesz értékes vagy mi?2017. jan. 7. 23:01
11/13 Fujoshi-sama válasza:
Én eddig azt se tudtam, hogy ciki. Bár őszintén szólva miért kéne, hogy érdekeljen mások véleménye? Az a lényeg, hogy nekem jó legyen :D
12/13 anonim válasza:
Nem ciki csak a társadalom valamiért azt fogadta el hogy a fiúk maszturbalnak a lányok meg ártatlanok.
Pedig nekünk is jár a kényeztetés
17/l
13/13 anonim válasza:
Talán azért, mert:
1.) VALÓBAN nem szokták (-tuk);
2.) Ha 10-ből 1 mégis "szokja", kinek mi a jó büdös.... köze hozzá.
Csinálgasság csak maguknak azok a fiúk, akik azt hiszik, hogy ez jól mutat... :/ Természetesen jobbára mindig kiderül, h. olyanok, akik már 15 évesen megvesztek volna, hogy csinálják, akár bárkivel... de 20 év múlva se fordult meg náluk egy nő se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!