Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez gáz? Arról "álmodozom” hogy egy lány egszer elkábít valamivel és mire felébredek kikötözött. Azután leveszi a bugyiját és beletömi a számba és leragasztja. Ezekután leveszi a cipőjét (ami jó büdös) belenyomja az arcomba és utána a zoknit is
Semmi nem gáz, ha a partnerednek nem gáz. :) :D
Egyébként nekem semmi bajom nem lenne vele, szívesen dominálok ha arról van szó :D, a kábítós részt kivéve. Az valahogy nekem nem, de megkötni eszméletvesztés nélkül is lehet.
Én is kötöztem már a párom, fordítva is volt már. A bugyi szájba is pipa bár egyikünket sem vonz a büdös lábszag. :D
N
Igen, itt már kicsit túlzásba esel az utolsó hozzászólásodnál. Ez ijeszti meg a lányokat, ha ennyire rá vagy állva a lábára, mint Bodri a csontra. Nyilván szokott nekik is, nem csak nekünk, de ez biztos egyénfüggő is.
Ehhez az "álmodhoz" viszont olyan lányt kell találj, aki szeret dominálni (is), ahogy az #1. is írta. Egy egyszerű lábfétis még nem ez a kategória.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Itt szépen leírták páran a dolgot. Olvasgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!