Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek is van, hogyha pisilni kell, akkor jobban rátok jön a vágy? Pl.: masztizni. Érdekesnek tartom, szóval, ha valaki valami leírást ad róla, hogy ez mitől lehet, azt figyelmesen hallgatom
Figyelt kérdés
Bocsánatot szeretnék kérni, hogy ilyen jelzőket tettem hozzá, meg ide írtam a kérdést, de mondom egyszerűsítek és egyből ide kérdezem, mert azért van köze a leszbikussághoz, ha úgy vesszük.. mert például nekem a volt párommal ilyen volt, hogy ezt megbeszéltük és mindkettőnknek ez volt.
És most csak kíváncsi lettem, hogy nem csak nekünk van-e ilyen (amit kizártnak tartok, hogy "JAJ, CSAK MI LEGYÜNK A VILÁGON ILYEN "gonddal" ÉLŐK XDDDDD")
Válaszokat előre is köszönöm.
2021. márc. 29. 03:00
11/13 anonim válasza:
Na basszus azt hittem ez csak velem van,de örülök,hogy nem,meg hogy most már tudom miért van (#10es válaszoló köszönöm😌)
12/13 anonim válasza:
Teljesen ugyanez van velem is:)
13/13 anonim válasza:
Jobban érezhető szerintem a G-pont így és élvezetesebb a maszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!