Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért nem lehet lányokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tinderen sok lánnyal matcheltem már, tehát (gondolom én) tetszem nekik, de szinte soha nem írnak rám, ha meg én írok, alig válaszolnak, vagy egyáltalán nem. (Tegyük félre a match gyűjtőket, mert azokat igyekszm kiszűrni több kevesebb sikerrel.) Egyéb biszex/leszbikus ismerkedsére létrehozott platformokon is szoktam kezdeményezni, de ott is ugyanez a helyzet. Értelmesnek gondolom magam, nem rontok ajtóstól a házba, ki van írva mindenhova, hogy nem keresek komoly kapcsolatot, ennek tudatában húznak jobbra, tudok helyesen írni, nem küldök meztelen képet, nem akarok hármasozni, mégsem kapok soha értelmes választ. Ez miért van?

2021. márc. 10. 15:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ja akkor bocsesz.

Csak tudod ezen az oldalon sok pasi adja ki magát "lánynak" főleg ebbe a rovatba hogy így próbálkozzanak be nálunk.

De akkor én se nagyon értem a többi lány felfogását a Tinderen.

De mint ahogy azt az egyik kommentemben megfogalmaztam, a Tindert mellőzni kell és más felületen próbálkozni! 😊

Remélem érthető voltam és tudtam segíteni.

L

2021. márc. 10. 21:05
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
#4 vagyok, akkor viszont valószínűleg nem nézik az adatlapod, mielőtt jobbra húznak, kép alapján szimpi vagy, aztán rájönnek, hogy párkapcsolatban vagy, és az már nem kell. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb lesz valaki, elvégre biztos van olyan, akinek ez nem akadály.
2021. márc. 10. 21:20
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha jól értem kapcsolatban keresel egy olyan "barátot", akivel aztán szeretők lennétek?

Ez amúgy teljesen korrekt is tud lenni és remélem megtalálod azt, akivel ez létrejöhet, csak ez a (szerintem) bonyolult helyzet olyan, amibe még, ha hasonló igényeim is lennének, félve lépnék csak bele. Sokkal bizalomgerjesztőbb lenne, ha nem úgy keresnél női szexpartnert, hogy közben kapcsolatban vagy (gondolom egy férfivel). Lehet mikor meglátják a profilod leírását (mert tényleg nagy lehet az esély, hogy hirtelen csak a fotódra match-elnek rá) akkor egyszerűen nem akarnak ilyesmibe belekeveredni.

2021. márc. 10. 22:04
 14/22 A kérdező kommentje:
13-as: valahogy így, igen, de a lényeg, hogy nem egyéjszakás kalandot keresek. Ezt a barátom is tudja, meg láttam, hogy sok lány ugyanígy kapcsolat mellett keres valakit, szóval annyira nem lehet új dolog. Amikor viszont nem volt semmilyen kiírásom, akkor sem írtak vissza :D
2021. márc. 10. 22:17
 15/22 anonim ***** válasza:

Akkor meg felesleges ezen rágódnod!

Itt a GyK felületen is próbálkozhatsz de akkor számíts rá hogy több PASI fog rád írni mint lány!

2021. márc. 10. 22:26
 16/22 anonim válasza:

15.De miért írnak pasik leszbikusnak eleve, ezt nem értettem itt sosem :D.

én is írtam ismerkedős kérdést erre tényleg több perverz pasi betalált mint valódi leszbikus lány :(..valamelyik még 5 képet is mellékelt a nemi szervéről...

2021. márc. 11. 04:27
 17/22 A kérdező kommentje:
Azért, mert a férfiak abban a hitben élnek, hogy a leszbikus nők azért vannak, hogy ők élvezkedhessenek. Meg mert nem tudják elfogadni, hogy a lábuk között lógó valami nélkül is lehet orgazmusunk.
2021. márc. 11. 11:36
 18/22 anonim válasza:

Kérdező ez szomorú...

találkoztam ilyennel sajnos való életben is egyik általános osztálytársam annyira rám volt kattanva valamiért hogy még nagyon erőltette a talit de nekem nagyon nem volt kedvem erre mikor lepattintottam akkor elhordott mindennek és utána hirtelen közölte már van csaja akkor mi a francank akart amúgy is talizni nem? meg közöltem vele hogy én leszibkus vagyok erre hazugnak nevezett hogy én biztos nem vagyok az meg nem is nézek ki annak...hát úgy letiltottam hogy mai napig szerintem ott mérgelődik magában és engem ocsmárol mikor hetekig bszélt velem normálisan...

2021. márc. 11. 15:19
 19/22 A kérdező kommentje:
Ez is tipikus férfi tulajdonság. Ha nem akarsz vele randizni, akkor elhord mindennek, de egész addig meg kedves meg aranyos és akkor ezután következik a "lányoknak nem kellenek a normális férfiak" szöveg.
2021. márc. 11. 18:42
 20/22 anonim válasza:
19.pontosan valami ilyesmit dobott nekem aztán meg olyan csúnya szavakat mondott rólam hogy sajnáltam már hogy osztálytársam volt valaha...kur..a is voltam. meg ostoba liba meg minden..közben még csaja is van amiről eddig se beszélt hirtelen mikor kérdeztem valami frappánsat akkor benyögte :D...akinek van csaja az miért akar más nőkkel talizni nem? még a lépcsőházamba is bement volna hogy ott talizzunk ha máshol nem..bolond volt
2021. márc. 11. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!