Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet lányokkal ismerkedni?
Ja akkor bocsesz.
Csak tudod ezen az oldalon sok pasi adja ki magát "lánynak" főleg ebbe a rovatba hogy így próbálkozzanak be nálunk.
De akkor én se nagyon értem a többi lány felfogását a Tinderen.
De mint ahogy azt az egyik kommentemben megfogalmaztam, a Tindert mellőzni kell és más felületen próbálkozni! 😊
Remélem érthető voltam és tudtam segíteni.
L
Ha jól értem kapcsolatban keresel egy olyan "barátot", akivel aztán szeretők lennétek?
Ez amúgy teljesen korrekt is tud lenni és remélem megtalálod azt, akivel ez létrejöhet, csak ez a (szerintem) bonyolult helyzet olyan, amibe még, ha hasonló igényeim is lennének, félve lépnék csak bele. Sokkal bizalomgerjesztőbb lenne, ha nem úgy keresnél női szexpartnert, hogy közben kapcsolatban vagy (gondolom egy férfivel). Lehet mikor meglátják a profilod leírását (mert tényleg nagy lehet az esély, hogy hirtelen csak a fotódra match-elnek rá) akkor egyszerűen nem akarnak ilyesmibe belekeveredni.
Akkor meg felesleges ezen rágódnod!
Itt a GyK felületen is próbálkozhatsz de akkor számíts rá hogy több PASI fog rád írni mint lány!
15.De miért írnak pasik leszbikusnak eleve, ezt nem értettem itt sosem :D.
én is írtam ismerkedős kérdést erre tényleg több perverz pasi betalált mint valódi leszbikus lány :(..valamelyik még 5 képet is mellékelt a nemi szervéről...
Kérdező ez szomorú...
találkoztam ilyennel sajnos való életben is egyik általános osztálytársam annyira rám volt kattanva valamiért hogy még nagyon erőltette a talit de nekem nagyon nem volt kedvem erre mikor lepattintottam akkor elhordott mindennek és utána hirtelen közölte már van csaja akkor mi a francank akart amúgy is talizni nem? meg közöltem vele hogy én leszibkus vagyok erre hazugnak nevezett hogy én biztos nem vagyok az meg nem is nézek ki annak...hát úgy letiltottam hogy mai napig szerintem ott mérgelődik magában és engem ocsmárol mikor hetekig bszélt velem normálisan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!