Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért nem lehet lányokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tinderen sok lánnyal matcheltem már, tehát (gondolom én) tetszem nekik, de szinte soha nem írnak rám, ha meg én írok, alig válaszolnak, vagy egyáltalán nem. (Tegyük félre a match gyűjtőket, mert azokat igyekszm kiszűrni több kevesebb sikerrel.) Egyéb biszex/leszbikus ismerkedsére létrehozott platformokon is szoktam kezdeményezni, de ott is ugyanez a helyzet. Értelmesnek gondolom magam, nem rontok ajtóstól a házba, ki van írva mindenhova, hogy nem keresek komoly kapcsolatot, ennek tudatában húznak jobbra, tudok helyesen írni, nem küldök meztelen képet, nem akarok hármasozni, mégsem kapok soha értelmes választ. Ez miért van?

2021. márc. 10. 15:22
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
szólni kellett volna a barátnőjének, akkor libázzon :D
2021. márc. 11. 20:47
 22/22 anonim válasza:
21.ezt is megtettem volna de nem tudom ki az és facen sincs róla kép sóval tuti kamuzott egyett mert előtte seemlítette hogy van neki :D
2021. márc. 12. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!