Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen lányok jönnek be? Vagy hol szoktatok leszbikus lányokkal ismerkedni?
Nekem inkább csak a belső értékek számítanak, külsőleg nincs nagyon elvárásom. És neked? 😊
20L
Nekem inkább a belső számít, hogy meg tudjak beszélni az adott személlyel mindent, és engem inkább az olyan lányok vonzanak akik komolyabban. És az őszinteség is nagyon fontos. Külsőre pedig a kicsit fiúsabb, sportosabb lányok tetszenek.
18/L
Lányos lányok és a "semleges" lányok jönnek be. Plusz legyen igényes. Ennyi. A belső az, ami nagy hangsúlyt kap nálam.
Ismerkedni még nem kezdtem, ősszel tervezem elkezdeni. Szerintem majd a Tinderen és a Her-ön próbálkozok majd.
19L
Én inkább azt preferálom, ha kevésbé fiús, inkább hosszabb hajú. De igazából ami nekem fontosabb, hogy intelligens beszélgetéseink legyenek, hogy akár egy teljesen szokatlan dologról is hosszasan eltudjunk beszélgetni. Fontos, hogy izgalmas legyen az együtt töltött idő.
23/L
A nőies nők az esetem inkább. Nekem sokat számít az, hogy el tudjak beszélgetni a másikkal minden témában. Nagyon szeretek beszélgetni bármilyen témáról.Szóval legyen intelligens a másik fél. Persze azért legyen szórakoztató is és ne csak komoly. Szerintem sokszor a belső az ami számít :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!