Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan leszbikus lányok,akik nem(/nem túlzott) anime rajongók?😂
Leszögezném: semmi bajom az anime rajongókkal!!! (Kiskoromban én is néztem)
De mostanában ez a közös pont a leszbikusok körében,és nagyon meglepő,hogy így mi😂
#10 Én is ugyanezt érzem,meg talán van egy kis ,,félsz" nálam ismerkedésnél már,hogy nem találom majd a közös hangot,vagy hogy esetleg náluk ez kikötés,hogy ne csak barátnőkkel,de a társsal is tudjon róla beszélni:D
Egy társkeresőn ezt mondjuk már nehezebb megállapítani,hogy ki az a nagy anime fan,akinek ez elengedhetetlen,és ki rajong-talán rosszul fogalmazva,de-normális keretek között pl nem öltözik be,nyitott más típusú filmre is stb.
Egyet sem láttam még😅 szóval jelen
19/L
Én rettenetesen nagy animés vagyok, de soha még csak barátoknál se vártam el hogy ez közös pont legyen. Az emberek különbözőek, nem muszáj mindenkinek ugyanazt szeretnie. Én csak azt tartom elengedhetetlennek ami tényleg elengedhetetlen egy kapcsolatban. Pl. az összeköltözés után már nagyon is számít, hogy valaki kutyás vagy macskás-e, illetve hogy utálja-e valamelyiket. Mert akkor ott gondok szoktak lenni. De azért az hogy ki milyen filmet/mesét/animét/sorozatot néz, az hadd ne legyen már szempont...
Egyébként nagyon szoktam örülni ha valakiről kiderül hogy animés, de még így se biztos hogy tudunk miről beszélgetni.... Rengeteg anime létezik, van aki az akciót szereti, én meg mondjuk a romantikust, így nem fogjuk megtalálni a közös hangot... Érted...
Amúgy meg nekem csak két exem volt animés, a többi nem is tudja pontosan mi az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!