Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit csináljak ha szerintem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szerintem lmbtq tag vagyok és a saját nememhez vonzódom? A családom biztos nem fogadna el én magamat szerintem sikerül.. Szorongásom van. Pszichológusra van szükségem?

Figyelt kérdés

2021. márc. 1. 15:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp se coming outolj, ha nem fogadnának el, csak rosszabb lenne utána. Pszichológus a szorongáson tud segíteni, de ha esetleg elmondja a szüleidnek hogy azért szorongasz, mert lmbt tag vagy, akkor borul a dolog. Keress elfogadó barátokat, gyűjts pénzt hogy elköltözz, ha az nem eléf, akkor meg legalább egyetemig bírd ki valahogy, akkor jó eséllyel másik városba költözöl, ahol önmagad lehetsz
2021. márc. 6. 14:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Írj, ha beszélgetnél
2021. márc. 11. 10:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél velem is szívesen beszélhetsz erről, meg persze bármiről ami nyomja a lelked! (Már ha van hozzá kedved!)😄

(De én meglehetősen fiatal vagyok! Már ha nem zavar!)

2021. júl. 12. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!