Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit csináljak ha szerintem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szerintem lmbtq tag vagyok és a saját nememhez vonzódom? A családom biztos nem fogadna el én magamat szerintem sikerül.. Szorongásom van. Pszichológusra van szükségem?

Figyelt kérdés

2021. márc. 1. 15:19
1 2
 1/13 *Felhasználói név ***** válasza:
73%
Barátokra van szükséged
2021. márc. 1. 15:22
 2/13 anonim ***** válasza:
6%
Pszichiáterre.
2021. márc. 1. 15:22
 3/13 A kérdező kommentje:
Van egy barátnőm aki hasonló problemakkal kuszkod. Bár Ő szerinttem már jobb helyzetben van mint én. A pszichológusoktol felek nem szeretem ha mások tudják mire gondolok.. Viszont lehet kellene segítség.
2021. márc. 1. 15:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell most coming outolni.

Várd meg míg elköltözöl és lesz párod.

2021. márc. 1. 15:32
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
A pszichológustól NEM kell félni, nem fog megharapni. Nem az a dolga, hogy értékítéletet mondjon, hanem segítsen azzal a problémával amihez hozzá fordulsz (egyébként ugyanúgy titoktartási kötelezettsége van mint az orvosoknak). Ha jelentős problémád van az önfelfogadással, vagy szorongásaid vannak akkor mindenképpen hasznos.
2021. márc. 1. 16:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Caupán csak néhány jó szóra,elfogadó és szerető barátokra,és némi időre van szükséged...(:
2021. márc. 1. 16:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nos, akkor sajnos várj, és gyűjts egzisztenciát.

Majd ha a magad lábán állsz, akkor coming outolj, és kezdj el élni.

Ha teheted, költözz nagyvárosba, sőt, külföldre.

Keresd a más lmbtq emberek tároságát addig is, építs ki egy megbízható baráti hálót ami megtart.

2021. márc. 1. 16:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ha talalsz olyat akivel ki tudod beszélni ezt az jobb mint egy pszichológus, én pl nem tudok megnyilni egy pszichologusnak de mindenki mas lehet neked segít, en is azt hittem am h nem fogadnanak el de aztan elmondtam
2021. márc. 1. 17:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A pszcihológus is ember, aki direktben nem foglalkozik meleg vagy transz dolgokkal, az semmivel nem lesz tájékozottabb vagy feltétlen megértőbb mint valaki a szüleid korosztályából.

Igen, mentális egészséghez ért, de kisebbségeket érintő problémákba lehet nem lát bele.

Emiatt van az, hogy szorgalmazzák, hogy ha valami identitást, vallást stb érintő téma miatt keresel szakembert, akkor érdemes az adott csoportban nézni.

2021. márc. 1. 18:33
 10/13 anonim válasza:
100%
Menekülj az országból. Itt nincs jövőd. Az egyik osztálytársam is meleg, miután kiderült, folyamatosan zaklatják...
2021. márc. 3. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!