Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugarmommy-sugarbaby kapcsolatod volt már?
Figyelt kérdés
A nő támogatott anyagilag? Másabb mint egy hagyományos férfi-nő kapcsolat?2021. febr. 25. 15:06
11/19 anonim válasza:
Nem, pedig benne lennék, bármelyik oldalról.
12/19 anonim válasza:
Nem volt meg, de lehet hogy benne lennék..
19/L
13/19 anonim válasza:
Nekem tetszene. Mondjuk még nem volt ilyenben részem.
22/l
14/19 anonim válasza:
Ez a pontmániátok az agyamra megy! Minek vagytok itt ha nem tudjátok leszarni a pontokat?
15/19 anonim válasza:
Hát mondjuk ha leszbikusoknak szóló kérdésre pasiként válaszolnak, azt megértem hogy leszavazzák.
16/19 anonim válasza:
nekem nem volt de szeretnék, mondjuk csak olyannal aki tényleg tetszik maksz 37 ig
26l
18/19 anonim válasza:
Én is benne lennék legalább egy próba erejéig. Nemhinném, hogy tudnám komoly kapcsolatként kezelni, de őszintén állnék hozzá. Kavartam már idősebb nővel, de nem volt konkrétan ez a felállás. 21/L
19/19 anonim válasza:
Én is kipróbálnám egyszer, bár félek, hogy a végén már nem menne érzelmi kötődés nélkül, és többet szeretnék mint az idősebb fél
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!