Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szoktatok az utcán csókolózni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok az utcán csókolózni?

Figyelt kérdés
Ha igen, megnéznek az emberek?

2021. febr. 24. 16:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én simán megcsókolom nyilvánosan a párom, különösképpen nem érdekel ki mit gondol.
2021. febr. 24. 21:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam, de ha lesz valakim, biztos, hogy meg fogom csókolni. Már elég kínos maszkos randim volt koronavírus alatt, miközben körülöttem a heterok nyalják-falják egymást. Egyszer én is sz.rni akarok a “szabályokra”.
2021. febr. 25. 09:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha lesz én is meg fogom,és nem direkt lesz,hogy mutogatva legyen,hanem mert épp ha olyan a pillanat vagy meg akarom csókolni vagy ő engem,akkor ki szeretném zárni a környezetem és megélni a pillanatot. Az meg a másik,hogy heterók meg már nekem égő módon szoktak egymásnak esni,szóval mindenkinek lehet.
2021. febr. 25. 14:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

ha van kivel inkább csak szájrapuszi, ölelés.

26l

2021. márc. 1. 09:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Amikor volt lány partnerem, akkor búcsúzáskor egy hosszú, érzelmes ölelés alap volt. Ha nem voltak a közvetlen közelünkben vadidegenek, akkor szájrapuszit is simán bevállaltuk, de csókolózni csak akkor szoktunk, amikor nem nagyon voltak körülöttünk.

A pasimmal sem szeretek ennyire egymásnak esni, ez nemtől függetlenül csak a két érintettre tartozik, szerintem.

25N (bi)

2021. márc. 1. 11:36
 16/18 anonim válasza:
100%
A volt páromat simán megcsókolhattam, hisz inkább néznek fiúnak :D
2021. márc. 11. 12:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindehol csókolozunk. Én baromi büszke vagyok a barátnőmre,számomra ő az ÁLOMNŐ miért titkolnám,hogy velem van?
2021. márc. 11. 18:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen,mi ott csókolózunk ahol ránkjön a pusziszkodhatnék.

Amúgyis néznek mert nem vagyunk tucat kinézetűek.

2022. aug. 28. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!