Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok, ti hány évesen és hogyan jöttetek rá hogy a saját nemetek (is) vonzz titeket?
Lefeküdtem 16 évesen részegen a legjobb barátnőmmel.
Amúgy sok ilyen kérdés van, tudsz olvasgatni.
Hmm, nem tudom. Kislányként a balett órámon teszett egy másik lány, talán 6-7 éves lehettem? De előtte gyerekként is érdekwlt a női test, pl a barbie babákon.
Mondjuk arra hogy ez mit jelent inkább csak 15-16 évesen jöttem rá.
Általánosban tetszett egy osztálytársam :D Bár akkor még nem értettem mi van.. Kb 16 évesen esett le nekem is, hogy mi a szitu, valahogy jött az érzés magától,hogy akarok egy barátnőt. :)
23/L
Már oviban is egy lányba voltam “szerelmes”.
Sose volt kérdés
Bi vagyok és szerintem akkor kezdtem realizálni, amikor 12 évesen elkezdtem nézni egy anime sorozatot és feltűnt, hogy a lány karakterek tetszenek inkább benne.
Előtte is voltak jelek, pl. amikor barbieztam, sokszor játszottam azt, hogy 2 lány barbie szerelmes egymásba 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!