Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vágyak lehetnek az érzéseim mögött?
Figyelt kérdés
Húszas éveimben járó lány vagyok, az egyetemen ismertem meg ezt a lányt, nekem eddig csak egy pasi exem volt... róla ilyen szempontból sok mindent nem tudok, csakhogy elvileg ő is randizott már mindkét nemmel. Egyikünknek sincs ilyen tipikus "leszbi" kisugárzása, ezért nem teljesen egyértelmű a szándék. Tudtam, hogy képes vagyok nagyon közeledni a saját nememhez, de soha nem tetszett senki, ezért nem foglalkoztam ezzel, és csak fiúkkal randiztam. Voltam már szerelmes, de lányba még nem. Ő más... és az a problémám van, hogy fogalmam sincs, mit érzek. Soha nem próbáltam lánnyal, el sem tudom képzelni, hogy ketten szexelünk, mégis nagyon jól érzem magam mellette, sőt, ha a társaságában vagyok, akkor mindig azon aggódom, hogy vajon tetszem-e neki, és hogy mivel tudnám picit megnevettetni, többet poénkodom, és a hangulatom is jobb lesz. Azt érzem, hogy randiznék vele, sokat nevethetnénk együtt, csinálhatnánk ketten programokat, annyira szeretném, ha a bizalmi körömbe tartozna, de ezen kívül nem nagyon látok mást (még). Lehetséges, hogy azért nem, mert még nem próbáltam lánnyal? Férfiakkal nagyon szeretem a szexet, és teljesen ki tudok teljesedni, vele viszont valamiért más. Meg tudja ezt valaki magyarázni, aki már érzett hasonlót? Talán félek attól, hogy nem tetszem neki, és így nem gerjeszti be a szexuális fantáziámat.2021. febr. 18. 21:50
1/5 anonim válasza:
Vonzódsz hozzá, mint emberhez, ez biztos, mondhatnám szerelmes vagy, szerintem. Nem szabad megijedni, ha ő is randizott már lánnyal, ez nem lehet akadály. Tovább kellene menni az ismerkedés útján, randizás felé. Bátorság!
2/5 A kérdező kommentje:
És hogyan? Félek, hogy visszautasítana.
2021. febr. 18. 22:13
3/5 anonim válasza:
Kockázat nélkül semmi nem sikerülhet.
Hogyan? Mintha fiút akarnál "megfogni".
4/5 anonim válasza:
Ém se tudtam elképzelni korábban hogy fog működni a szex és a kapcsolat egy másik lánnyal, de nagyon is működött.
Mondjuk én nagyon szerelmes voltam, de nekem úgy tűnik hogy te is szereted őt.
Próbálkozz be nála, találj ki valami közös programot. Ha járt már lánnyal akkor nagyon kínos szituáció nem sülhet ki belőle.
5/5 anonim válasza:
Azóta van valami fejlemény? Szurkolok nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!