Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben nem kérdezek rá konkrétan, honnan, miből tudhatom ,hogy van esélyem egy lánynál szintén lányként?
Ha ennyire barati a viszony akkor onnan egyszerubb :)
Probalj meg hozza erni, veletlenul, tobbszor figyeld a reakciojat. Nezz a szemebe es mosolyogj.
Ha nincs parkapcsolatban siman benne vagy hogy a nok is vonzzak foleg ilyen kijelentessel, majdnem hogy egyertelmu.
Helyedben probalnek tobb erintest vinni a dologba vagany nonek tunik. Szoval szerintem ha erzekeli rajtad mi is van tuti lepni fog.
Vagy pedig iszogassatok ketten. Ontsd magadra veletlenul a piadat aztan vedd le ott a polod. Figyelj ittasan ha a lanyok is vonzzak biztos segitseget nyujt aztan nezz a szemebe. Lehet leteper :D Igazabol ezt valoban erezni kell, hogy ott e kemia vagy nincs.
De szeritem ha mar egyertelmubb jeleket adsz o fog lepni. De meg nem mer.
Ne legyél már ennyire "fiu":-)
"arról kezdett el beszélni, hogy a szőke fiatal nők mennyire szépek , ha lebarnulnak és mivel ő kicsit már idősebb, 42 éves, ezért inkább féltenék a szülők tőle a lányukat." Ilyenkor rámosolyogsz és megkérdezed: Befessem szökére? (Szoval tessék incselkedni vele! Szerintem is van esélyed nála. Hajrá!)
A #12es válasza nagyon jó!😂
Nagyon hasznos tanácsokat lehet itt olvasni,még nekem is jól fognak jönni,úgy hogy mindenképp szerintem fogadd meg. Nehéz eldönteni,de azért mivel idősebb így ő nem fog szerintem olyat mondani/tenni ami számodra félreérthető,számára meg tök alap pl kézfogás nem lenne már baráti stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!