Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, ti mit dolgoztok/tanultok?
Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 16:00
1/23 anonim válasza:
Még tanulok, gazdálkodás és menedzsment (Corvinus.) Dolgoztam kávézóban, szórakozóhelyen, színházban, de ezek most kiestek, és modellkedtem régen, de azt megutáltam.
4/23 anonim válasza:
Három éve végeztem az egyetemen, egy éve pedig fix munkám van ügyészként.
5/23 anonim válasza:
Dolgoztam már boltban, termálban, discoban, étteremben, pékségben, a szüleim cégénél, jelenleg saját kávézóm és dohányboltom van.
7/23 anonim válasza:
Hiába pontoztátok le a #2-est a szexuális irányultság nem függ a foglalkozástól. Az LMBTQ közösség tagjainak pont annyira változatos a foglalkozása mint a többi embernek.
8/23 anonim válasza:
A változatosság egy dolog, de vannak foglalkozások, ahol sok a meleg. Pl fodrászfiúk körében jó magas az arány
9/23 A kérdező kommentje:
“ szexuális irányultság nem függ a foglalkozástól.”
Tudom. Ez egy egyszerű kérdés, nem akarok semmilyen következtetést levonni belőle. Szimpla kíváncsiság.
A normális válaszokat köszönöm, még írhattok.
2021. febr. 9. 18:18
10/23 anonim válasza:
Állatorvosnak tanulok.
Legtöbb meleg ismerősöm külföldi egyetemre jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!