Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok mennyire volt elfogadott a coming out?
nekem még nem volt, és minél inkább húzom ameddig lehet. én úgy szeretném, hogy ha majd lesz barátnőm, akkor őket be tudom nekik mutatni, amolyan "anya, apa, barátnőm van, és ő az" stílusban. ezt főképpen azért gondolnám jónak, mert így legalább nem hinnék, hogy csak a levegőbe beszélek.
aztán ki tudja ebből mi lesz
Én kb 15 éve coming outoltam, tiniként.
A szüleim eléggé elfogadóak, és sejtettem, hogy nem lesz nagy balhé.
Végülis apumnak mondtam el, és kértem, hogy adja át anyunak.
Sejtettem hogy õ fogja nehezebben fogadni.
Elõtte anyum próbálkozott fiúkrók beszélni velem, én meg csak pislogtam mint hal a szatyorban. Szerintem remélte, hogy na, csak csak kibukik belõlem ki tetszik, de valahogy mindig ilyen csipkelõdõs hangnemben, és rohadtul nem nyugodt szituációban jött fel a téma.
Aztán végül sikerült megteremteni a körülményeket,
Mint sejtettem, apu jól fogadta, megbeszéltük, megölelt utána. Kb ennyi.
Anyu kicsit nehezebben békélt meg vele, kérte hogy adjak neki egy kis gondolkozási idõt. De pár hét után minden okés volt.
Azóta több barátnõmet is bemutattam nekik, az exemet, és a mostani, jóval komolyabb barátnõmet akivel lassan öt éve vagyok eggyütt.
Teljesen úgy kezelik mint a tesóm barátnõjét, nincs semmi extra dolog belõle.
6.nekem csak a nagyim van ezzel, hogy nem érti igazán :D..
a család többi része szerintem megbékél vele egy idővel.
#3as vagyok.
Barátnőim (vagyis már nem azok) szintén egy átlag ilyen témánál nem voltak elfogadóak. (Vagy csak ez a direkt ne támogassuk dolog)
Apum elfogadná,ő inkább a jövőmmel van elfoglalva,nem érdekelné kivel vagyok. Úgy hogy ez is érdekes,hogy egy 42 éves férfi elfogadná,egy 40 éves nő meg nem,ki érti ezt xd
Tényleg ilyeneket szerintem fel kell hozni,hogy kiderüljön kinek a szép arca mögött milyen vélemény van,meg nem is értem ezen mit nem lehet elfogadni,igazából ez az amire senki nem tudja a választ.
9-ez az!
érdekes. szerintem az anyukák egy része azért nem tudja könnyen elfogadni, mert abban reménykedik talán, hogy a lányát látni fogja egyszer az oltár előtt a férjjel szép ruhában blablablha és ha meg azonos nemmel van azt meg nem igazán lehet. De ez azért is fura mert, ha nem is lennék meleg de férfiak iránt se éreznék vonazlmat szóval nem érint egyik nem se akkor azt mégis valahogy elfogadják jobban mint a melegeket de miért? Érdekes. Tényleg akkor derül ki sok mindenkiről, hogy hgoy áll ehhez ez dologoz, ha igazi barát akkor elfogadja ha nem akkor nem volt az szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!