Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott az ilyen fajta vad sex?
Én és a párom a vad sexet preferálják. Igazából mindkettőnknek ez jon be, és tulajdonképpen rá jöttem, hogy amit mi csinálunk az már beteg.mondok pár példát:Véresre karmoljuk egymás hátat, tiszta folt a nyakunk, folytogatunk, harapjuk egymást de úgy h hetekig látszik. Hajtepes, falnak vágás... Szóval nagyon durva, és a sex.. Az nagyon jó de az is elég vad. Tudom megoszlanak a vélemények, valaki szerint beteg, valaki szereti.. Mi ezt szeretjük egymásban, illetve a dominans és az alárendelt szerep is bejon.
Ti mit gondoltok erről.? Esetleg ti is szeretitek ha vad a másik? Vagy ez már tényleg beteg?
ez nekem már BDSM ez nem normális :) picit keményebb fajtának számít :) számomra
26N
Ha nektek jö akkor csináljátok. Én mást szeretek...
Ui:őrúljetek,hogy megtaláltátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!