Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha egy 40 éves nőnek 8 éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 40 éves nőnek 8 éve semmilyen kapcsolata nem volt, akkor ő leszbikus lehet?

Figyelt kérdés
Egyik rokonánál sikerült kipuhatolnom, hogy ők is erre gyanakszanak, mert 8 éve még egy randin sem volt férfival és nem is mutat semmilyen szándékot vagy igényt ilyesmire. Érdekelne hogy mennyi az esély rá ez alapján, hogy inkább a nők felé vonzódik.

2021. febr. 7. 03:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Biszexuális még lehet 🤷‍♂️
2021. febr. 7. 12:37
 12/24 anonim ***** válasza:
74%

Nem hiszem hogy leszbikus lenne csak te és rokonaid egyszerűen túl korlátolt agyúak vagytok ahhoz hogy felfogjátok hogy vannak emberek ezen a világon akik szimplán NEM SZERTNÉNEK KAPCSOLATOT !

Ennyi van az ilyen esetek 90%-ának a hátterében. Ennyi ö nem vágyik ilyenre és kész. Nekem is van ilyen ma már 50-es női rokonom. Leszarjuk. Mer magánügy. Szóval szerintem hagyd békén a hölgyet.

2021. febr. 8. 11:09
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez így ennyi alapján sok minden lehet. Lehet nem akar kapcsolatot, lehet nem heverte még ki az előzőt, lehet csalódott és azért nem keres senkit, lehet aszexuális csak nem vállalta fel, vagy lehet akár biszex is. Nem hiszem, hogy ennyi alapján itt bárki meg fogja tudni mondani neked. Talán a legegyszerűbb az lenne, ha megkérdeznéd, hogy szóba jöhetnek-e nála nők, mert neked tetszik. 40 éves nőről beszélünk, szóval én azért bízok benne, hogy ennyi idősen normálisan tud reagálni egy ilyen szituációra. Legjobb esetben kapsz egy igent, legrosszabban, meg egy nemet. De legalább akkor tudnád, hogy olyan hajó után futsz ami nem vesz fel, vagy olyan után ami esetleg felvesz.
2021. febr. 8. 13:18
 14/24 anonim ***** válasza:

Fenõtt korban az a 8 év nem olyan sok ám. Tiniként, huszonévesként soknak tûnik, de felnõttek közt gyakran megesik hogy sokáig szingli valaki.

Huszonöt felett már az a helyzet, hogy sokan elkeltek, a legtöbben kisgyerekes szülôk, stabil kapcsolatban vannak, vagy valamilyen szempontból deficitesek.

Most azt, hogy ez a nõ kivel nem randizik, nem tudom, de nem könnyû, se nõkkel, se pasikkal ismerkedni ebben a korban.

2021. febr. 8. 14:18
 15/24 anonim ***** válasza:
93%

Van egy ismerősöm.

52 éves,azt mondta 10 éve randizgatott utoljára, de semmi nem jön össze.

Ő hagyja is,bele fáradt.

Eleinte azt hittem leszbikus,mert nagyon kedves felajánlotta,hogy haza hoz mindig.

Aztán egy beszélgetésnél kolléganőm is ott volt ők ismerik egymást. Szidták a leszbikusokat,meleget.Meg hogy borzasztó,hogy már minden film és sorozatba bele rakják a melegeket.. ilyeneket mondott. Én csak hallgattam és tereltem a témát.

Akkor kiderült számomra,hogy biztos nem leszbikus.

2021. febr. 8. 21:01
 16/24 A kérdező kommentje:
Azért az elég valószerűtlen, hogy 8 év alatt egyszer sem vágyott sem társra, sem szexre, merthogy szexkapcsolatról vagy rövidebb kapcsolatról sem tud senki. Minden pasit elutasított aki fel akarta szedni. Jó hogy a csalódások elveszik az ember kedvét, de libidó akkor is van. És 50 felett nem lenne olyan furcsa az a 8 év, de 32-40ig pont az az időszak amikor a nől legaktívabbak szexuálisan.
2021. febr. 8. 21:37
 17/24 anonim ***** válasza:

"merthogy szexkapcsolatról vagy rövidebb kapcsolatról sem tud senki"

Ezt úgy hívják hogy Aszexuális.

2021. febr. 11. 18:53
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet akár leszbikus, vagy biszexuális is, de lehet akár asszexuális, vagy pszichés problémákkal küszködő nő, aki emiatt inkább nem is ígényli a kapcsolatot.

Vagy lehet, hogy van valamilyen szexkapcsolata vagy bármilyen fétise, ami miatt nem talál könnyen megfelelő partnert, de simán lehet, hogy kapcsolatban élő pasival van együtt, tehát szerető - és sorolhatnám... ezeket ugye nem szokás a rokonok vagy bárki orrára kötni...

Szóval tegyük már félre a sztereotípiákat!

Ha ennyire érdekel, próbáld meg finoman kipuhatolni!

2021. febr. 11. 19:13
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy miért is kellene tudni bárkinek pl a szexkapcsolatokról???
2021. febr. 11. 19:14
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Az esély 50%.
2021. febr. 11. 19:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!