Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 40 éves nőnek 8 éve semmilyen kapcsolata nem volt, akkor ő leszbikus lehet?
Nem hiszem hogy leszbikus lenne csak te és rokonaid egyszerűen túl korlátolt agyúak vagytok ahhoz hogy felfogjátok hogy vannak emberek ezen a világon akik szimplán NEM SZERTNÉNEK KAPCSOLATOT !
Ennyi van az ilyen esetek 90%-ának a hátterében. Ennyi ö nem vágyik ilyenre és kész. Nekem is van ilyen ma már 50-es női rokonom. Leszarjuk. Mer magánügy. Szóval szerintem hagyd békén a hölgyet.
Fenõtt korban az a 8 év nem olyan sok ám. Tiniként, huszonévesként soknak tûnik, de felnõttek közt gyakran megesik hogy sokáig szingli valaki.
Huszonöt felett már az a helyzet, hogy sokan elkeltek, a legtöbben kisgyerekes szülôk, stabil kapcsolatban vannak, vagy valamilyen szempontból deficitesek.
Most azt, hogy ez a nõ kivel nem randizik, nem tudom, de nem könnyû, se nõkkel, se pasikkal ismerkedni ebben a korban.
Van egy ismerősöm.
52 éves,azt mondta 10 éve randizgatott utoljára, de semmi nem jön össze.
Ő hagyja is,bele fáradt.
Eleinte azt hittem leszbikus,mert nagyon kedves felajánlotta,hogy haza hoz mindig.
Aztán egy beszélgetésnél kolléganőm is ott volt ők ismerik egymást. Szidták a leszbikusokat,meleget.Meg hogy borzasztó,hogy már minden film és sorozatba bele rakják a melegeket.. ilyeneket mondott. Én csak hallgattam és tereltem a témát.
Akkor kiderült számomra,hogy biztos nem leszbikus.
"merthogy szexkapcsolatról vagy rövidebb kapcsolatról sem tud senki"
Ezt úgy hívják hogy Aszexuális.
Lehet akár leszbikus, vagy biszexuális is, de lehet akár asszexuális, vagy pszichés problémákkal küszködő nő, aki emiatt inkább nem is ígényli a kapcsolatot.
Vagy lehet, hogy van valamilyen szexkapcsolata vagy bármilyen fétise, ami miatt nem talál könnyen megfelelő partnert, de simán lehet, hogy kapcsolatban élő pasival van együtt, tehát szerető - és sorolhatnám... ezeket ugye nem szokás a rokonok vagy bárki orrára kötni...
Szóval tegyük már félre a sztereotípiákat!
Ha ennyire érdekel, próbáld meg finoman kipuhatolni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!