Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 40 éves nőnek 8 éve semmilyen kapcsolata nem volt, akkor ő leszbikus lehet?
Figyelt kérdés
Egyik rokonánál sikerült kipuhatolnom, hogy ők is erre gyanakszanak, mert 8 éve még egy randin sem volt férfival és nem is mutat semmilyen szándékot vagy igényt ilyesmire. Érdekelne hogy mennyi az esély rá ez alapján, hogy inkább a nők felé vonzódik.2021. febr. 7. 03:22
1/24 anonim válasza:
8 évvel ezelőtt férfival volt kapcsolata?
Nem lehet, hogy belefáradt a sok értelmetlen randiba?
2/24 anonim válasza:
Nem feltétlen. Nekem 9 év maradt ki, mégsem vagyok leszbikus.
Egyszerűen nem találkoztam olyannal, akiben láttam volna a tartós kapcsolat lehetőségét, rövid távra pedig nem akartam senkit.
3/24 anonim válasza:
Nem értem a logikát.
8 éve nem volt férfiakkal kapcsolata --> nem a férfiakat szereti
8 éve nem volt kapcsolata (nyilván nőkkel sem) --> biztos a nőket szereti
4/24 A kérdező kommentje:
Biztos valami nyomós oka van rá, hogy 8 éve nem ismerkedik senkivel. Lehet hogy nőkkel volt a 8 év alatt, csak azt nem vállalta fel.
2021. febr. 7. 04:58
5/24 A kérdező kommentje:
Ezelőtt férfiakkal voltak kapcsolatai igen, de nem volt neki sok. Azt mondják mindig is olyan volt mintha hidegen hagynák a férfiak.
2021. febr. 7. 05:02
6/24 anonim válasza:
És ez neked miért számít? Csak nem akarsz rányomulni egy rokonodra?
7/24 A kérdező kommentje:
De szeretnék bepróbálkozni nála, csak még bizonytalan vagyok, mert elég távolságtartónak tűnik.
Rokonomra viszont nem akarok ranyomulni egyáltalán, honnan szedted ezt😃 Az Ő egyik rokonától puhatolóztam felőle, nekem ő senkim😃
2021. febr. 7. 06:06
8/24 anonim válasza:
Láttam már olyan nőt, aki negyvenes éveire lett leszbi, szóval nincs kizárva.
10/24 anonim válasza:
Ha 30-as éveiben pasikkal járt, nem valószínű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!