Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahj mit csináljak? Elcseszem ezt is..
Figyelt kérdés
Elegem van már a hülye tulajdonságaimból. Van egy lány aki megtetszett legalábbis kezd tetszeni,és ma felidegesített egy ismerőm és rám óriási hatással vannak az érzelmeim,ha szomorú vagyok eltűnök,ha ideges szintén, ha magamba fordulok megint..és ezért ismét késő este írtam a lánynak és szerintem megbocsátja,csak nyilván nem kéne az elején elszúrnom,mert ez gondolom úgy tűnik mintha nem érdekelne,pedig de. Tegnap több órán át keresztül beszéltünk utána,csak szerintetek mit csináljak? Optimista személy vagyok,de nehéz eset azért. Nem tudom,hogy lehetne változni már,jó pár hónapja próbálok.2021. jan. 25. 23:13
2/4 anonim válasza:
Az emberi kapcsolataidon, így a lányokhoz/nőkhöz való viszonyodon is nagyon sokat segíte, ha megtanulod uralni az érzelmeidet, nem hagynád, hogy ennyire befolyásoljanak téged. Ez nem egyenlő az érzelmeid elnyomásával, csupán a mentális felnőtté válás része, számos könyv, videó van az érzelmeink, indulataink helyes kezeléséről, mindenképpen nézz utána! Hidd el, egy nőnek rendkívül vonzó tud lenni, ha látja egy férfin, hogy az érzelmileg stabil, kiegyensúlyozott.
3/4 anonim válasza:
Tenyleg meg kell tanulnia uralkodni magan az embernek, de mas is szokott idegesebben hozza szolni mashoz ha szarul van ez nem azt jelenti h a másik megutál. Kérj bocsanatot es probalj meg uralkodni magadon akarmennyirs ideges vagy.
4/4 anonim válasza:
Nem az érzelmeid vannak rád hatással hanem te önmagadra. Te irányitasz (vagy nem) mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!