Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül mennyi ideig nyaljátok átlagban a barátnőtök?
Figyelt kérdés
Van olyan, hogy egy idő után megunjátok/elfáradtok. Ti is élvezitek közben vagy csak a másik orgazmusa a cél?
20N
2021. jan. 21. 12:09
1/20 anonim válasza:
Én szeretem csinálni nagyon,10-30 perc között valahol. 38/f
2/20 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem nyalni, pontosan nem tudom, de minimum 10 perc, addig amíg jól esik neki. Nekem is jó, de fontos az ő élvezete.
30/F
3/20 anonim válasza:
A két F-től kérdem, hogy a “leszbikusság” mint témakör, nem zavaró?
4/20 anonim válasza:
Addig kényeztetem amíg el nem sikerül mennie, és élvezem én is nagyon.
5/20 anonim válasza:
Ahelyett, hogy örülnél, hogy vannak pasik, akik legalább ilyen hosszú ideig nyalnak. :D
Egyébként viccet félretéve, én nem szoktam ilyeneken felhúzni magam. Én is néztem már be a kategóriát párszor. Ha nem direkt, trollkodásból ír pasi a leszbikus kategóriába, akkor engem nem zavar.
6/20 anonim válasza:
Nincs mellettem stopperóra közben, nem tudom, változó. Kb 10-20 perc.
Olyan nincs hogy megunom, imádom csinálni, még annál is jobban mint amikor nekem csinálják. Legjobban a lányok reakcióját szeretem.
10/20 anonim válasza:
Jó hosszan, amíg a csúcsra nem jut... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!