Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Körülbelül mennyi sperma fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körülbelül mennyi sperma fog jönni belőlem?

Figyelt kérdés

Átlagosan napi 2x vertem ki eddig,de legalább 1x több napon keresztül,azóta semmi és eltelt legalább 1,5 hét,inkább már 2 hétkez van közel,utóbbi 3-4 napban elég sokat vertem de orgazmusig nem vittem el,ma vagy holnap viszont szeretném befejezni..

Már szinte mindenre feláll és eléggé érzékenyek,kissé fájnak a golyóim.

Mennyi spermára számíthatok majd?Mivel ilyen érzékeny már nekem így lehet fájni fog kicsit az orgazmus?

Érdemes magam alá tenni törölközőt vagy magam alá?Helyettől függően.

Miket javasolnátok aki elhúzta már addig mint én?

2020. szept. 9. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem lehet tudni. Attól függ mennyire van egészséges. 1ml ondóban egy egészséges embernek legalább 15 millió spermium található. Szóval függ attól, hogy mennyi az ondód és mennyire vagy egészséges. :)
2020. szept. 9. 20:55
 2/5 A kérdező kommentje:
20:55 Rosszul fogalmaztam,ondót akartam írni:)
2020. szept. 9. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
3 deci meleg -eci! (Ha kevesebb akkor keress uj technikákat!)
2020. szept. 9. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
3-5 ml, kb. 3 nap alatt újratermelődik a teljes mennyiség, felesleges tovább sanyargatnod magad. Az ondó mennyiségének a prosztatád mérete szab határt, az meg kb. ekkora az átlag embernek.
2020. szept. 9. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Literek jönnek majd ba...szod,literek...
2020. szept. 10. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!