Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kedves leszbikus Lányok! Ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves leszbikus Lányok! Ha egy férfi közeledni akar hozzátok, vagy udvarolni, hogyan élitek ezt meg?

Figyelt kérdés

Akár csak észreveszitek, hogy tetszetek nekik, akár kedves módon közeledni is akar és udvarolni. Nyílván ő nem tudja, hogy leszbikusok vagytok.

Hogyan élitek meg ezt belül, és hogyan reagáltok felé? Jól esik azért a kedvesség, vagy meg se érint a nemiség szempontjából?

Köszönöm a válaszokat!

2021. jan. 6. 19:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
Én is kellemetlenül érzem magam, ha kiderül, hogy flörtölt velem.. Az a baj, hogy nem vágom le, ha egy srác nem barátilag közeledik, én meg alapjáraton mindenkivel közvetlen, kedves vagyok. Lehet ez félreérthető.
2021. jan. 7. 11:14
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Azt egyebkent ideje megtanulni, hogy ki mikor kozeledik ugy, igy ha parkapcsolatban leszel sem tudod, hogy ki nyomul rad parod mellett es roppant kellemetlen szituaciokba keveredhetsz. En is kozvetlen meg kedves vagyok de nem utolag esik le, hanem az elejen es mindjart offolok is mindent finoman, ami olyan.
2021. jan. 7. 14:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Jó és akkor ezt hogy lehet megtanulni? Rám annyira nem nyomultak sokan, hogy tapasztalatból tudjam ki mit akar tőlem. A férfiak jelzéseire nem figyelek, hanem alapból úgy állok hozzájuk, hogy emberileg akarom megismerni őket. Jeleket nem küldök feléjük, valószínű ők projektálják belém a saját érzéseiket. Teljesen mindegy mit csinálok, ha valakinek tetszek, akkor akarva akaratlanul is belelátnak valami többet egy mosolyba is és azt érezhezik szabad a pálya. Volt mikor végig azt gondoltam haverkodunk egy sráccal, erre egyszer csak hajolt felém, hogy megcsókoljon én meg azzal a mozdulattal kis is bontakoztam a kínos pozicióból... :D
2021. jan. 7. 14:41
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
#13as én is így vagyok. Tök közvetlen vagyok,meg kedves,szívesen ismerkedem azzal aki nyit,de nálam is van egy srác akivel haverkodunk,aztán nekem is majdnem lett belőle random egy kínos szitu,de gyors mielőtt lépett volna valami hülyeséget mondtam😂 Nem lehet egyszerűen már megbízni abban,hogy ki akar barátkozni/semlegesen ismerkedni,és ki akar majd lehetőségeket kihasználva letámadni. Kívéve a nagy csajozók,ha odajönne elérhetőséget kérni vagy meghívni valamire vagy bármi akkor persze le lehet szűrni,meg a nézéséből is talán,de akik ilyen sunyik,mert csalódottak és valaki kedves velük és azt hiszik nyitott végre a kapu,na azoknál már egy ilyen rossz pillanatban lehet csak leszűrni,és sokkal rosszabb az ilyen fajta közeledés/udvarlás,mint az akinél már az elején látod,hogy mi játszódik le a fejében.
2021. jan. 7. 16:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha kedvesen teszi, akkor jól esik persze, de nincs olyan erős hatással rám, mintha egy lány tenné.

Normálisan vissza szoktam őket utasítani, ha nem értik meg, vagy győzködnek az viszont elég kellemetlen.

Meg eleve olyan stílusban is lehet “udvarolni” ami szintén kellemetlen érzés.

2021. jan. 7. 18:37
 16/17 anonim ***** válasza:
92%
Az emberek 90%-a valami hátsó szándékkal ismerkedik. Az a fura, amikor valaki tényleg szimplán csak barátkozni akar. Ez nagyon ritka és nem is szokták elhinni ezekről az emberekről. Én szexualitástól, nemtől függetlenül szívesen spanolok bárkivel minden szándék nélkül például. Kezdemenyezek is, pl. leszólítok bárkit. 😀 Na most ezt gondolhatod hányan félreértik tőlem pedig csak szeretek embereket megismerni. De ahogy megfigyeltem az a helyzet, hogy marha ritka aki nem akar semmit. Én annyit akarok, hogy érdekel alapvetően az emberek sztorija és motivációja, ergo minden spanolásom kifizetődő. De a legtöbb embernél a barátkozás mögött a motiváció a szex meg egy esetleges potenciális párjelöltként tekint a másikra. Ezzel amúgy csak akkor van gond, ha nem tudja a visszautasítást elfogadni. Viszont ha tényleg barátkozni akarsz akkor jó elején szólni, hogy meleg vagy és akkor határok meg vannak húzva, nem éli úgy bele magát. Ha szimpatikus az illető, mint ember, én úgy gondolom ennyit megerdemel, hogy ne is tudja magát beleélni véletlenül se semmibe.
2021. jan. 7. 18:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hidegen hagyna,vagyis nem tudnék vele mit kezdeni. Ha tudná rólam mi a helyzet, akkor nem érteném miért akarna közeledni, hiszen, ahogy belőle nem lenne meleg, úgy belőlem sem hetero de még bi sem. Ha nem tudá, akkor elmondanám, hogy bocsi, de egy kapura játszunk :D
2021. jan. 20. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!