Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy csinálok, mintha soha nem láthatnám meztelenül a barátnőmet?
Értelemszerűen "zajlik az élet a hálószobában" és nagyon tetszik a teste, de amikor meg éppen nem, akkor is a hétköznapokban is úgy gusztálom őt, mintha legalábbis életemben először látnám.
Többek között abban nyilvánul meg, hogy otthon, amikor nem vagyunk emberek között, olyankor az elnyűtt, szakadt, kinőtt ruháinkat hordjuk (otthon minek nyúznánk azokat, amikben kint mászkálunk?) és így ahogy tesz-vesz, egy kis mozdulat és kilátszik a hasa, köldöke, vagy a feneke az ugyancsak kinőtt nadrágból. Ezek a jelenségek pedig meglehetősen intenzív hatással vannak rám biológiai értelemben.
Szerintetek kiábrándító, hogy így "lógatom a nyelvem" a barátnőmre a legegyszerűbb körülmények között is?
Szerintem egyáltalán nem kiábrándító. Örülnék, ha lenne egy barátnőm, akinek még az otthoni elnyűtt rongyaimban is így tetszenék. Valószínű én is ugyan így lennék vele kapcsolatban.
25/L
Nem hagyott nyugodni, hogy esetleg nem nagyon rendkivüli e? (pláne, hogy folyamatosan azt diktálják az emberbe, hogy a nők között csak az érzelmek számítanak, a testiség szinte csak nem teljesen elhanyagolható :/ )
Aranyosak vagytok, köszönöm válaszaitokat! :)
“ folyamatosan azt diktálják az emberbe, hogy a nők között csak az érzelmek számítanak, a testiség szinte csak nem teljesen elhanyagolható”
Mii???!! Ki állít ilyet? Elbeszélgetnék vele. :D
Sokan így vélekednek. :/ Hallom élőben is, meg médiában is.
Biztos azt fogjátok mondani, hogy ne hallgassak vadidegenekre és arra ami a tévében/interneten van, csak a fenébe is, egy picit már csak megijedtem, hogy normális lány vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!