Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Fiatalabb lányok mik a tapaszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb lányok mik a tapasztalatok idősebb nővel ?

Figyelt kérdés

Környékünkön van egy szépségszalon, ahol egy 45-50 éves nő szokott kint cigizni. Ami feltűnt már régóta,hogy mindig nézz. De tényleg mindig.Ha arra sétálok.Viszonylag sűrűn futok vele össze a környéken,mivel arra szoktam kutyát sétáltatni,mert nyugis utcarész. Mindig össze akad a tekintetünk.Mosolyogtam már rá,ő is mosolyog.Akkor az egyik üzletben eléggé szorosan mögém állt a múltkor (ez még tavaly volt,nem volt covid :D))

Igazából én se nagyon tudom mit szeretnék,mert nem voltam még együtt nővel. Főleg nem egy idősebb korosztállyal, nem tudom miként kéne közeledni. Hasonló korú nővel mint én könnyebben beszélgetésbe elegyednék. De így, hogy nem vagyunk egy korosztály nem igazán tudom mit tehetnék.

Sose gondolkoztam el mi lenne ha idősebb nővel lennék. Tény,hogy mindig inkább az idősebbeket preferáltam,de az max a 10 év plusz volt.

Nyilván nem kapcsolatban gondolkoznék első sorban.

Hasonló tapasztalatot szívesen olvasnék.

Akár olyat,hogy idősebb nő milyen jelzéseket adott a fiatal nő felé.

Köszönöm!

28/L

2020. dec. 25. 18:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Így van, igazad van... Az már nagyon is egyértelmű :)
2020. dec. 26. 21:02
 12/18 A kérdező kommentje:
Én annak is örülnék,vagy legalábbis beljebb lennék. Ha pl arra sétálok és rám köszön vagy valami okkal megszólít. Onnan már jobban tudna alakulni a dolog. :) majd meglátjuk mi lesz. sokat megyek majd arra aztán szemezés,mosolygás az menni fog.
2020. dec. 27. 11:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Nyílván az nem hátrány, ha szemezel vele, ílletve rá mosolyogsz. Előbb, vagy utóbb, ha te nem is, ő lépni fog... Viszont kellene valami "ürügy", hogy megszólítás!
2020. dec. 27. 12:21
 14/18 A kérdező kommentje:

kéne ürügy igen,egyszerűbb volna.

Egyenlőre az ünnepek miatt úgy sem láttam néhány napja.

2020. dec. 27. 12:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, azóta esetleg alakult valami köztetek?
2021. jan. 19. 15:27
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem,semmi. Sőt azóta nem is futottam vele össze,nem láttam.

Tény nem megyek el arra napi 3x,max 1x. De lehet nem dolgozik most vagy passz.

2021. jan. 23. 16:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Na és azóta? :D
2021. aug. 13. 18:52
 18/18 A kérdező kommentje:

Tobbszor ossze futok vele utcan, de csak nez es mosolyog, semmi extra :D

Multkor 2-3 meterrel odebb allt meg es nezte a kutyaimat meg engem. Kicsit ijeszto volt.

Semmi tobbet nem csinal.

2021. aug. 17. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!