Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok mik a tapasztalatok idősebb nővel ?
Környékünkön van egy szépségszalon, ahol egy 45-50 éves nő szokott kint cigizni. Ami feltűnt már régóta,hogy mindig nézz. De tényleg mindig.Ha arra sétálok.Viszonylag sűrűn futok vele össze a környéken,mivel arra szoktam kutyát sétáltatni,mert nyugis utcarész. Mindig össze akad a tekintetünk.Mosolyogtam már rá,ő is mosolyog.Akkor az egyik üzletben eléggé szorosan mögém állt a múltkor (ez még tavaly volt,nem volt covid :D))
Igazából én se nagyon tudom mit szeretnék,mert nem voltam még együtt nővel. Főleg nem egy idősebb korosztállyal, nem tudom miként kéne közeledni. Hasonló korú nővel mint én könnyebben beszélgetésbe elegyednék. De így, hogy nem vagyunk egy korosztály nem igazán tudom mit tehetnék.
Sose gondolkoztam el mi lenne ha idősebb nővel lennék. Tény,hogy mindig inkább az idősebbeket preferáltam,de az max a 10 év plusz volt.
Nyilván nem kapcsolatban gondolkoznék első sorban.
Hasonló tapasztalatot szívesen olvasnék.
Akár olyat,hogy idősebb nő milyen jelzéseket adott a fiatal nő felé.
Köszönöm!
28/L
Ingatlan ügynök vagyok 30 éves... Történt, hogy ki kellett mennem egy ügyfélhez tárgyalni vele az előadásról.
Elég dekoratív kb. 50-es nő volt. Egész végig láttam rajta, hogy engem néz, és közben látványosan beleharap az ajkába, nem tudtam mire vélni a dolgot, elég zavarban voltam végig.
Mikor végeztünk felállt, és odajött, hogy mennyire tetszik neki a kosztümöm, meg a blúzom. Megkérdezte, hogy megnézheti-e az anyagát, mert ilyet szeretne ő is venni. Végigsimitott a vállamon, és a hátamon is.
Elég egyértelmű volt, hogy mik a szándékai. Hozzáteszem, hogy ő is nagyon elegáns volt akkor.
Történt valami utána?
Én nem igazán tudnék,hogy közeledni.Kozmetikus, bejelentkezhetnék hozzá, de valahol picit félek az egésztől :D mármint,hogy én kezdeményezzek.
Tökre zavarban lennék. Annyira nem erősségem ez. Pedig ha valakit megismerek,meg olyan a viszony egy nagyon közvetlen,nyitott lány vagyok,de nekem a kezdeményezés az sehogy nem megy. Lefagyok :/
De utana te kerested vagy ha nem titok irsz rola? Hogy alakult egesz.
Akar privatba is,ha itt nem akarod.
Igen elso lepesek nehezek, nem tudom hogy vetkozhetnem le egyaltalan ezt a gatat magamban.
Tudom,hogy nekem kéne. De egyszerűen lefagyok éles helyzetben,vagy semmi nem jut eszembe és csak makogok mint egy idióta.
Szerintem egyenlőre én is csak sodródok :D mosolygok rá,szemezek. Bízom abban hátha ő tesz egy lépést,ami után már bátrabb lennék.
Pl ha kint cigizik és netán érdeklődne a kutyáim fajtájáról,mert az egyik elég ritka. Akkor beszélnénk pár szót. Aztán megkérdezném,hogy szemöldök szedésre tudnék e valamikor menni hozzá vagy valami ilyesmi.
Igen, ezek az apró lépések a másik felé, de van az a helyzet, amikor csak úgy "belecsöppensz", a dolgok sűrűjébe.
Ami szerintem jobb, a mi "fajtánknak", aki nem mer kezdeményezni, ílletve nyitni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!