Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nagyon magányos vagyok... Más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magányos vagyok... Más is érez így?

Figyelt kérdés

2020. dec. 21. 23:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Utolso!

Amikor nonstop a kudarc er akkor utana az nem mindig tud az ember pozitiv maradni.

En eljutottam arra a pontra, hogy nem erdekel.Foglalkozok magammal.

Biszex vagyok. De 2 eve csak lanyoknal probalkozok nulla sikerrel. Csak beegedtem magamat, en probaltam tenni, ismerkedni, de mindig a vege az lett hogy hetero az illeto. Vagy ismerkedtem de odaig se jutottam el hogy kideruljon a szexualitasa 😅😅

Ezek utan francnak van kedve :D

Ha nem a kapcsolatra meg ismerkedesre koncentral az ember lehet veletlen kepbe kerul valaki.

Szerintem nem lehet allandoan azon gorcsolni, hogy ismerkedes meg kapcsolat. Az jobban tonkre teszi az embert, mert sorozatos kudarc erheti...

2020. dec. 30. 22:36
 22/22 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele, de szeretnék változtatni rajta

(a covid mondjuk eléggé megnehezíti)

2021. jan. 6. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!