Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is így vagyok, hiába próbálok ebből kimászni falakba ütközök :)
Én elengedtem az ismerkedést :)
magányos leszek egy jó darabig az fix
16os vagyok.
Hát próbáltam ismerkedni,próbáltam kezdeményezni. Ugye ha van egy probléma pl ez esetben,az ismerkedés akkor tenni kell ellene. Tehát nyilván nem várhatok,hogy majd egy nekem tetsző lány leszólít és elhív kávézni. Nekem is tennem kell ez ügyben,ha valaki tetszik,akkor jelezni neki,esetleg kezdeményezni. Igen,egyszerűnek tűnhet...csak nem az..
De egyszerűen nem bírok kezdeményezni próbáltam, konkrétan lefagyok vagy olyan hülyeségeket kezdek mondani,hogy ha az illetőnek be is jöttem,biztos nem akar már többet semmit :D
Barátkozás is nehezen megy. Próbáltam,hogy a kutyafuttatóban gazdikkal beszélni. Érdekes mindenkivel elbeszélgetek tök nyitottan. De ha olyan lány van a futtatóban aki kicsit felkelti az érdeklődésemet,teljesen megkukkolok.
Pont ezért próbáltam az online ismerkedést,de ott se jártam sikerrel. Pont ugyan ezért. ráírtam valakire,csak a sablonos szövegek jöttek,amire egyik sem válaszolt.
Magány ellen én tehetnék csak is én. De nem bírok :/
Csajok! Én nem szeretnék senkit lefikázni, de nem szabad hagyni, hogy majd egyszer lesz valakim aztán szevasz. Az ismerkedés egy összetett kicsit talán bonyolult dolog,de nem vészesen nehéz, csak akarni kell. Valaki ha feladja az magára vessen, persze hogy nem lesz senkije. Amikor megismertem a páromat én is majdnem feladtam, viszont a szemem előtt az a cél lebegett, hogy boldog szeretnék lenni valaki mellett és boldoggá szeretném tenni az illetőt. Sok mindenkire rá írtam 2 évvel ezlőtt, próbálkoztam itt instán, facén. Hajrá csajok ne adjátok fel ez a lényeg.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!