Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen érzés lányként lefeküdn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés lányként lefeküdni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Csak leszbikus vagy biszex lányok válaszára vagyok kíváncsi!!!
2020. dec. 16. 15:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Awwhh utolsó
2020. dec. 16. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ez is két ember dunamikájáról szól, mint bármilyen más szexuális együttlét.

Ha ti ketten klappoltok, jó lesz. Egy random nővel nem biztos, hogy meg lesz az a kommunikáció, odafordulás, bennsőségesség.

Szóval én -saját élményből- azt tudom mondani, hogy ne zuhanj bele az első utadba akadó leszbikus/bi csaj ágyába, csak mert mindketten a lányokat szeretitek. Nem, nem volt traumatikus, inkább csak feszült, és idegeskedős az egész.

Azóta olyan barátnőm van akivel egy hullámhosszon vagyunk, és a szex isteni.

2020. dec. 17. 00:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal sokkal jobb, mint férfiakkal, az nem is igazi szex. Ez mindkettőtökről szól.
2020. dec. 17. 16:28
 14/15 A kérdező kommentje:

Fiúkkal is igazából jó a szex, mert szerettem akikkel eddig voltam, de lánnyal mindig jobban izgatott, csak eddig nem volt alkalmam rá. Csak csókolóztam lányokkal, de az mondjuk fantasztikus volt. Sokkal jobban szeretem lányokkal.

Meg az orális szex. Pasiknak nem szeretem adni, csak megtettem a barátom kedvéért, de nem élveztem. Lánynak viszont nagyon akarom csinálni.

2020. dec. 17. 18:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

én is akarom :) csak sajna szingli vagyok.

26LL

2020. dec. 19. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!