Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van aki magát bigenderként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki magát bigenderként vagy agenderként határozza meg?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy aki agender vagy bigender, az hogyan éli meg ezt a mindennapjaiban, párkapcsolataiban?

Például ha valaki biológiailag nőként születik és nemtelennek érzi magát, emellett pedig a nőkhöz vonzódik az hogyan határozza meg az orientáltságát, ha egyszer kétnemű vagy nemtelen? Egyáltalán mi a lényegi különbség a kétneműség és a nemtelenség között?

2020. dec. 9. 18:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Agyamra megy már a sok "különleges hópehely"...
2020. dec. 11. 13:14
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem a bigenderhez közelebb áll a nemi identitásom, mint az agenderhez, de ezek közül egyik címkét se használom magamra, egyszerűen csak nembináris vagyok. Nem "lánynak születtem", hanem vaginával születtem és emiatt lánynak próbáltak nevelni, de valójában sose voltam lány.

Nálam a szexuális irányultság kérdése nagyon egyszerű, mert pánszexuális vagyok. De egyébként személyfüggő. Van olyan nembináris, aki simán használja magára a meleg, leszbikus vagy heteró címkéket. Mások pedig androszexuálisként vagy günoszexuálisként kategorizálják magukat. Megint mások pedig simán csak queernek vagy LMBT+ személynek tekintik magukat, nem mennek bele ennél részletesebben. Pont az a lényeg, hogy nem lehet az embereket néhány kategória valamelyikébe belepasszírozni, hanem nagyon sokféle ember van, akik mind-mind eltérő módon kategorizálják magukat.

2021. jan. 17. 17:51
 13/13 anonim válasza:
100%
Igaz ez nem teljesen a kérdésre a válasz de azért remélem segít. A trixic kifejezés azokat az embereket takarja akiknek a nemi identitása non-binary és a nőkhöz vonzódnak. (A toric kifejezés pedig azokra a non-binary emberekre vonatkozik akik a férfiakhoz vonzódnak.)
2021. febr. 2. 16:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!