Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én "működök" ilyen agyalágyult módon?
Figyelt kérdés
Barátnőm sokszor hülyéskedik velem, a leggyakoribb, mikor teszünk-veszünk egymás közelében, mögém oson, megcsipkedi az orromat és "cincogó" hangon azt mondja: Segdugasz! XD
Aki nem nagyon képedt el és tovább olvas:
Imádom, mikor ezt csinálja!!
Ami meg pláne:
Amikor olyan hangulatomban vagyok, ezen attrakciója egy kicsit szexuálisan is felizgat!!
Ha még mindig nem ráncoljátok nagyon a homlokotokat, feleljetek: Szerintetek normális ez? Ti mit tennétek/éreznétek a helyemben? :'D
2020. dec. 8. 12:48
2/14 anonim válasza:
Már ne haragudj, de kit érdekel. Klassz. Azt csináltok amit akartok, minden normális, de a ti dolgotok
5/14 anonim válasza:
Igen az lehet mivel ez is számodra egy szexuális játék!! Lehet barátnőd nem is tudja de téged ezek a dolgok izgatnak, mindenkiből más mást vált ki a fizikai érintés és a verbális kommunikáció amit a párjától kap játék közben!
6/14 anonim válasza:
Van benned némi szubmisszív hajlam tudat alatt, amikor kicsit "sérteget", felédrendelődik, a dominanciája izgat fel.
7/14 A kérdező kommentje:
#4-es, #5-ös köszönöm az értelmes válaszokat, főleg neked #5-ös a bő érvelést! :)
#6-os, ilyen szempontból még nem gondoltam bele! :D
2020. dec. 8. 14:04
8/14 anonim válasza:
Minden normális ami két egymást szerető ember közt történik a 4 fal közt. Csak ne okozzon fájdalmat.
9/14 anonim válasza:
Cáfolom az utolsó válaszolónak az írásának azt a részét, hogy csak ne fájjon, még a fájdalom is lehet jó.amúgy teljesen normális ez a játék szerelmesek között, az is, ha végül szexbe torkollik.
10/14 anonim válasza:
Nekem nem érte volna meg erről kiírni egy kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!