Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kedves velem azután is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kedves velem azután is, hogy én egy förtelmes, agyalágyult perszónaként viselkesek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem jó, ha az emberlánya gyakran játszik kiborulóst...De néha mindenkinél megesik.

Nem mondanám magunkat egy párnak, de együtt alszunk, szexelünk, beszélgetünk meg stb... És ahogy gondolkodtam azt vettem észre, hogy bár nem gyakran, de ha valamin felhúzon magam akkor ő csak max egy mondat erejéig reagál ingerülten, aztán ugyan olyan kedves velem. Miért csinálja ezt? Haragudnia kellene, elmondania, hogy elviselhetetlen vagyok meg ilyesmi... és mégis kedves, alig van felém rossz szava. Azt se mondhatjuk, hogy nagyon friss a dolog, mert több mint egy éves.

2017. okt. 26. 11:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem minden embernek elete am a drama, hogy kapjon minden egyes ostobasagra.
2017. okt. 26. 11:20
 2/16 anonim ***** válasza:
49%
Talán mert szeret :) de éppen ezért kéne értékelnes és befejezni a hisztit, ha te is tudod, hogy hisztis vagy
2017. okt. 26. 11:22
 3/16 anonim ***** válasza:
47%

Erre ez lesz a válasz: mert szeret téged.

A valóságban azonban ezt látom: mert nem akad neki olyan nő, aki valóban tetszene neki. Ha mondjuk Natalie Portman az ideálja, és 5 olyan típusú csaj küldözgetne neki szerelmes SMS-eket, nem valószínű, hogy tovább tűrné a viselkedésedet.

2017. okt. 26. 11:22
 4/16 anonim ***** válasza:
10%

A 3-as a tipikus lúzer, nem érdemes vele foglalkozni!

A kérdésre: valószínüleg nem szeret veszekedni és erre a legjobb módszer, higy amikor a másik ideges, akkor nem szól vissza - amikor meg lenyugodott az illetö, akkor meg nem kezdi újra.

Gondolom, szeret téged és egyszerüen tudmásul veszi, hogy neked néha így vezetödik le a stressz, te ilyen vagy, és nem akar megváltoztatni, az a néhány alkalom meg nem zavarja igazán!

2017. okt. 26. 11:28
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Mert szeret.. most még. Nyugi, neki is véges a türelme, 1-2 év és ki fogod emiatt ábrándítani magadból.

Sose értettem az ilyen embereket, mint te, kérdező, akik tudják magukról, hogy elviselhetetlenek, hiszisek (és nem, erre nincs mentség, főleg, ha gyakori eset), mégis inkább büntetik a másikaz a beteg viselkedési mintáikkal ahelyett, hogy változtatnának magukon, fejlesztenék magukat és megtennének mindent, hogy ezt a defektet leküzdjék.

2017. okt. 26. 11:33
 6/16 anonim ***** válasza:
46%

Négyeske, remélem tudod azt, hogy egy rakás pasi él olyan kapcsolatban, amit valójában nem szeretne, csak azért, mert nem mer kezdeményezni azoknál a csajoknál, akik valóban tetszenek neki!

Tudom, hogy ezt számodra képtelen megemészteni, de magam is így éltem, és azért tűrtem el az exbarátnőimnek a mocskosságaikat. Mára változott a helyzet, mert tudok olyanokkal is ismerkedni, akik valóban tetszenek, és nem vagyok rászorulva arra, hogy eltűrjem azt, amit normális körülmények közt nem tűrnék el.

Mekkora egy gyökér vagy, te négyes, semmit sem tudsz az életről...

(3-as)

2017. okt. 26. 11:37
 7/16 A kérdező kommentje:
Szerintem igenjól összekaptam magam, mert előtte nagyon gyakori volt, hogy kiakadtam, most meg csak akkor teszem, ha nem bírom megállni, de többségében inkább várok 10 percet és ha még akkor is "mondanom kell", akkor mondom csak. Igyekszem kontroll alatt tartani a hülyeségem és mivel 1-1,5 hónapja semmi vita nem volt, azt hiszem jól megy. És nem is az, hogy szeret... Én pont arra gondoltam, hogy talán azért ilyen, mert ha adja alám a lovat, akkor ebből nagyobb vita is lehet(ne). És ha igazán összeveszünk, akkor ugye az nem valami jó...
2017. okt. 26. 11:40
 8/16 anonim ***** válasza:
51%

"Négyeske, remélem tudod azt, hogy egy rakás pasi él olyan kapcsolatban, amit valójában nem szeretne, csak azért, mert nem mer kezdeményezni azoknál a csajoknál, akik valóban tetszenek neki!"

Aki olyan kapcsoaltban él, ahol nem tetszik neki a partner, csak kénelmesebb neki, az a szememben igenis lúzer (nö esetén prostinak mondanák a hozzád hasonlók)

"Tudom, hogy ezt számodra képtelen megemészteni, de magam is így éltem, és azért tűrtem el az exbarátnőimnek a mocskosságaikat."

IGen, ebben igazad van, és nem törném el senkitöl (és sosem törtem el) a "mocskosságokat, mert ennél többre értékelem saját magam.

"Mára változott a helyzet, mert tudok olyanokkal is ismerkedni, akik valóban tetszenek, és nem vagyok rászorulva arra, hogy eltűrjem azt, amit normális körülmények közt nem tűrnék el."

Ha neked a külsö a lényeges és ennek alapján minösíted a partneredet, akkor emberileg sehol sem vagy, ugyanis értelmes valakinek a belsö értékek fon tosabbak, mint a kinézet. Emellett aki érdekböl van valakivel együtt - ahogy te, mert neked csak az lényeg, hoyg a sok´ßalán hol van a másik , az egy emberi nulla.

"Mekkora egy gyökér vagy, te négyes, semmit sem tudsz az életről... "

Kétlem, hogy nem tudok semmit az életröl, mivel nem huszonéves lúzerke vagyok, mint te, hanem tapasztaltabb, felnött ember.

2017. okt. 26. 11:51
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
Vagy mert papucs, vagy mert nem szeret. Igazából ha szeretek valakit, akkor érdekelnek a "problémái" is. Nem teszek rá magasról, hogyha kiakad, hanem megbeszélem vele. Akit nem érdekel, ha kiakadsz valamin, azt nem érdekled, ennyi. Pontosan tudja, hogy ha veszekszik veled, akkor nem fogsz vele összefeküdni. Nyilván nem hülye. Sokkal egyszerűbb így, hiszen a problémát sem kell megoldani, de ugyan úgy kap szexet.
2017. okt. 26. 12:42
 10/16 anonim ***** válasza:
69%
Mert egy alárendelődő ember, egész életében ezt kapta vagy ez volt az alap személyisége. Cleveland ilyen a Family Guy-ból, vagy Leonnard a Big Bang Theory-ból. (Esetleg Sintér igazgató a Simpsonból).
2017. okt. 26. 12:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!