Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Melyik érint rosszabbul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik érint rosszabbul benneteket? Amikor látod,hogy valószínű heteró,vagy amikor meg tudod,hogy van barátja?

Figyelt kérdés

A kiszemeltemmel 11 év van közöttünk,úgy hogy alapból ez is olyan,hogy,de nagyon jókat tudunk beszélgetni élőben így is,tehát nevetünk,komoly véleményeket is megosztunk egymással,meg úgy gondoltam voltak pillanatok de akkor mégse😂 Október felében rájöttem,hogy akkor ez így ennyi,ő valószínű nem leszbikus/biszex,mert hallottam mikor beszélt munkatársával egy férfiról,aki dícsérgette,de ő nem akart tőle inkább semmit. Most 2 hete megint rám jött ez a folyton rá gondolok,várom hogy lássam és megnevettessem stb.,mert ez akkor is jó érzés,meg barátságot is kialakítanék vele.Erre ma nem elég hogy jön a hír,hogy beteg lett (valószínű->👑,elv eredményre vár) és az is lehet hogy idén már nem tud bejönni,de még akkor az is hozzá lett téve,hogy a barátja miatt..

Nem tudom ti hogy vagytok vele,engem ez sokkal jobban bánt,ha valakinek kiderül,hogy párja is van,mint ha mondjuk vissza lennék utasítva,vagy tudom,hogy nincs esélyem,mert akkor a párja tölti vele az időt,öleli stb és ez szerintem düh és szenvedés egyben,főleg,hogy így még a képzeletedben sem lehet a tiéd,mert odateszel egyből egy palit mellé.

2020. nov. 18. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha már eleve pasija van (párja tökmindegy), erről tegyél le. Nálunk is van egy fiús lány, tiszta szerelem..de amint megtudtam, hogy csak a férfiakat szereti vége a vonzalomnak. Nehogy már egy elérhetetlen nő miatt törd magad:)

Mondjuk én azt nem értem, hogy miért a heteró nőket akarja mindenki:(( Én nőies vagyok, meleg is és inkább a heteróra mennek.

2020. nov. 18. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem rondítok bele más kapcsolatába eleve, szóval ha megtudom valakiről, hogy foglalt, akkor én nagyon könnyen túlteszem magamat rajta. És mivel eleve barátnak indulok bárkivel, ezért még örülök is annak, ha boldog. 😀

Egyébként mivel eléggé out vagyok, nem voltam egyik szituációban sem. Vagy kiszemelti státuszba nem kerülhet nálam olyan, akinél esélyem sincs. Kiszemelt az lehet, aki érdeklődik irántam, ahogyan én iránta. Ha valaki csak picit bejön akkor pont vállrántással a korábban leírtak alapján kezelem a helyzetet. 😀

Egyébként ronda dolog, hogy hetero és még haragszol is rá, mert van párja! Őszintén: neked onnantól az már mit fáj? Végtelenül gyerekes felfogás.

2020. nov. 18. 14:39
 3/4 A kérdező kommentje:

#1es én szintén lányos vagyok legalábbis kinézetre,de gondolom ez a rossz radar,hogy azthiszed akit kinéztél,hogy ő is esetleg meleg aztán mégse.

#2es nem haragszom rá,csak a tudat dühít,mert eddig nem tudtam,és örültem,hogy nem volt párja gondolván az alapján a sztori alapján (bár fogalmam sincs mióta van neki),meg próbáltam ismerkedni platformokon,aztán valamiért nem jött senki,pedig nagyon akartam,mivel úgy könnyebb lemondani. Most meg megint ez az érzés,mikor ugye levontam,hogy biztos az ellenkező nem,már akkor utána elkezdtem lemondani róla,meg most is persze elengedem,meg tudom,hogy mizu,csak ez ilyen pofon,előtte a legjobb bnőmmel volt ugyanez,csak azt láttam is. Csak nálam két külön dologként van ez,lehet a volt legjobb barátnőm miatt,mert ő meg félreérthető dolgokat csinált,így azt élveztem,de tudtam heteró,viszont amikor lett egy palija akkor meg rosszabb érzés volt azt látni és olyankor megerősödött,hogy semmi esély.

2020. nov. 18. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem esik/esne rosszul, én leszbikus is szingli nőkkel ismerkedem, még a biszex belefér, de párkapcsolati státuszban csak a szingli. Ezt jó már az elején kideríteni, így meg igazából nincs semmi, ami bánthatna, hisz nincs köztünk semmi.

Tedd túl magad rajta :)

2020. nov. 18. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!