Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek melyik esne rosszabbul?
Elméleti kérdés.
Leszögezem, hogy tudom vannak leszbikusok, akik nem lennének kapcsolatban biszexuális nővel/lánnyal.
Röviden:
Beszélgettem pár barátnőmmel (heterók) arról, hogyha egy leszbikus lányt elhagy a biszex barátnője egy pasiért az szerintem rosszabb, mintha egy lányért hagyná el. A barátnőim szerint az rosszabb, ha egy lányért hagyják el az illetőt.
Ha lenne egy biszex barátnőm és egy pasiért elhagyna, nekem az rosszabbul esne ( nyilván az is ha egy lányért), mintha egy lányért hagyna el. Mivel egy pasival azért mégiscsak nehezebb felvenni a versenyt, és maga a tudat, hogy azt akit szeretek/szerettem majd a jövőben egy pasi fogja dugni számomra elég elkeserítő vagy nem is tudom milyen... Persze ha lánnyal feküdne le az annyira nem zavarna, mintha pasival.
Nektek mi a véleményetek erről, melyik esne rosszabbul?
Ha elhagynak akkor mindegy kiért mindenhogy sz...ul fog esni, ahogy a megcsalás is. Ezzel együtt - az adott pár közös megbeszélése alapján - van ami még belefér.
A leszbukusok a férfiakra, a melegek viszont egy másik melegre tudnak jobban féltékenyek lenni. Hetero pároknál meg ha a lány másik lánnyal lép félre azt jobban tolerálják.
Ha tovabbmegyunk hogy kinek van botja meg kinek luka,kb ugyanannyira lesz rossz hiszen egy másik EMBERERT hagy el
Ezt majd az előttem szóló is megfogja tapasztalni aki engedi lányokkal hancurozni a párját, aztán majd csodalkodzni fog hogy egyszer csak komoly kapcsolat lesz a hancurbol o meg ejtve lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!