Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, más lányoktól milyen egzisztenciát vártok el ismerkedés során?
Figyelt kérdés
Mit kell nyujtania egy kapcsolatért?2020. nov. 9. 16:04
1/7 anonim válasza:
Törődjön a testével, nézzen ki jól és öltözzön szexin.
2/7 A kérdező kommentje:
Egzisztencia...
2020. nov. 9. 17:08
3/7 anonim válasza:
Rossz hozzáállás... bocs de te egzisztencia meg "mit kell nyújtania" alapon akarsz kapcsolatot nem érzések, vonzalom alapján???
4/7 *Felhasználói név válasza:
Jó ha dolgozik értelmes helyen és van pénze azért, nem mindent én állok neki. Legyenek kiegyenlítettek a viszonyok, úgy lehet tervezni hosszútávon is
5/7 anonim válasza:
Dolgozik (szinte teljesen mindegy milyen melót, talán a szexmunka kivételével bármit) vagy nagyon szeretne dolgozni. Motivált legyen, rövidtávú célokkal, mondjuk megtanul jelelni alapszinten, az egészen hosszútávú elképzelésekig. A pénz nem akadály, bár én amúgyis imádom, ha valaki a jég hátán is megél. Viszont ne belőlem és a jóindulatomból:(
6/7 anonim válasza:
Valahogy úgy, ahogy az utolsó. Nincsenek hatalmas elvárásaim ilyen téren, de dolgozzon, tartsa el magát, ha kell, merjen kockáztatni, de ne eszetlenül.
7/7 anonim válasza:
Nálam az anyagi dolgok sosem játszottak szerepet párválasztásnál. Az én korosztályomban (30 körüliek) már egyébként is természetes az, hogy az ember ellátja magát, tehát van munkája és megél valamiből. Az hogy kinek mi a munkája és mennyit keres nem érdekel, nyilván azt elvárom mástól hogy ne tőlem várja el hogy fent tartsam mindkettőnket, de alapvetően jól fizető munkám van, ami kell azt megveszem magamnak így nem függök sosem másoktól anyagilag és így is vagyok berendezkedve, hogy nem mástól függ a jövőm. Persze ketten minden könnyebb, de ettől még ha akarok valamit azt előteremtem saját magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!