Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Làny lànynak jobban nyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Làny lànynak jobban nyal p.ncit mint egy fèrfi lànynak?

Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Ismét 1 kérdés, ami majd elinditja a hetero, és férfiak, és leszbikusok közti vitát.

Persze a buta embereknél.

Ügyes vagy... 😉

2020. nov. 2. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Általánosságban egy lány jobban ismeri a puncit, így jobban nyal, DE konkrétan már egyén függő, így meg akár férfi is nyalhat jobban mint egy lány.
2020. nov. 2. 13:33
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Tapasztalt és türelmes jobban nyal bárkinek.

Hogy milyen egyéb tulajdonságokkal rendelkezik, az meg már nem befolyásol semmit.

Volt nőm, aki szószerint fogazott, majdhogynem belém harapott. :D Voltam férfival, aki úgy nyalt, mint az álom. Azt visszasírom.

A mostani partnerem pedig úgy játszik a nyakammal és úgy kifigyelte a gyengepontokat rajta, hogyha állva esik nekem, én szószerint 5 perc után remegő lábakkal leroskadok a földre és hangosabb vagyok, mint aktus alatt. Nagyon ügyesen csinálja.

2020. nov. 2. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Na, 2-es jót írt. De én inkább úgy gondolom, hogy mivel egy lány jobban ismeri a puncit, így az ujjaikkal ügyesebbek, mérföldekkel. És nem belül, kívül, a vulván. Azt a férfiak valamiért nagyon kerülik vagy (direkt) bénáznak. Pedig sokszor jobb és hatásosabb, mint a nyelvmunka. :,D
2020. nov. 2. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tömören: sztem igen
2020. nov. 2. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Eddigi tapasztalataim alapján igen
2020. nov. 2. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
igen
2020. nov. 3. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem
2020. nov. 4. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!