Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mekkora hátrányt jelent egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora hátrányt jelent egy gyerek ?

Figyelt kérdés

Biszex vagyok és van gyerekem

A volt barátnőm folyton azt mondta így soha nem tálalok magamnak normális kapcsolatot mert a gyerekem van.

Azért is mentünk szét mert nem tudta el fogadni hogy nekem ő az első.

Jelenleg csak nőkkel szeretnék ismerkedni,de ez miatt nagyon megilyedtem.

Tapasztalatokat is írjatok légyszíves.

2020. okt. 26. 18:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

Egyáltalán nem hátrány. Így kevesebb felszínes, semmitérő, üres ember talál be.

Nekem még pluszba vonz is. Több a szeretet ha van egy gyerek is. Több ember életével tehetek csodát. Meg ha a másiknak már vam, nekem nem kell külön vállalni, meg az elejéről kezdeni.

2020. okt. 27. 19:24
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

Engem nem zavarna

26 N

2020. okt. 28. 00:51
 13/17 anonim ***** válasza:
26%
Van gyerekem, és nem jelent akadályt vagy hátrányt. Ahogy előttem is leírták, legalább elkerülnek a sekélyes emberek, és azok ismerkednek velem, akik valódi értéket képesek hozni a mindennapokba.
2020. okt. 30. 13:03
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
Rég rossz az a kapcsolat ahol a gyereket jobban szeretik (vagy csak az egyik) mint egymast. Te azt a gyereket magadnak akartad, nem nektek.
2020. nov. 2. 14:55
 15/17 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem egy leszbikus eleve válogatós olyan téren, hogy mondjuk biszexszel nem szexel, mert fuj járt benne pasi.

Na most benned nem csak pasi de még gyerek is járt a pasi spermája miatt.

Pontozzatok le nyugodtan, de ha felcsináltattad magad, akkor minek akarsz hirtelen nővel lenni?

Nem is olyan idős a gyerek, nemrég még apukával terveztél, csak elhagyott?

Ja meg a leendő nő párod fogadja el, hogy apuka jár a gyerekhez?

Vagy merje megszeretni a kisgyereket úgy, hogy ha szakitotok többet sose látja?

Jó az a gyereknek ha 20 ember neveli fel?

Vagy bárkinek is jó, ha kötődni kezd majd el kell engednie?

Meg a leszbikusok fele akar a másik fele nem akar gyereket, ez eleve szükiti a kört.

Legyél biszexszel, mert a leszbikusok szerintem válogatósabbak annál, hogy leálljanak veled ezek után.

Meg most te örökre tervezel? Vagy mi?

Akivel jársz az nevelni fogja a gyereket megkockáztatva azt hogy ha szakitotok mély lelki sebek maradnak a gyermekedben az elszakadás miatt, vagy nem fogja egyáltalán nevelni, meg időt tölteni vele?

Mégis hogy képzelted?

2020. nov. 3. 09:47
 16/17 anonim ***** válasza:
41%

Utolsó, már ne haragudj, de akkor a biszexek igénytelenek? Vagy esetleg nekik nem fájna, ha elhagyja őket; nem hiányozna nekik a gyerek szakítás után?

Rettenetes a bifóbia a leszbikusok között. :/

2020. nov. 8. 23:20
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Az hagyján, de nem teljesen értem, h akkor a #15ös válaszoló szerint senkinek sem szabadna gyereket vállalnia, mert megvan az esély arra, hogy a szülők szétmennek? Ki az, aki nem örökre tervez egy párkapcsolatot? Annyi hülyeséget okádtál ide, leszbikusként én cseppet sem így viselkednék.
2020. nov. 9. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!