Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátrányt jelent egy gyerek ?
Biszex vagyok és van gyerekem
A volt barátnőm folyton azt mondta így soha nem tálalok magamnak normális kapcsolatot mert a gyerekem van.
Azért is mentünk szét mert nem tudta el fogadni hogy nekem ő az első.
Jelenleg csak nőkkel szeretnék ismerkedni,de ez miatt nagyon megilyedtem.
Tapasztalatokat is írjatok légyszíves.
Egyáltalán nem hátrány. Így kevesebb felszínes, semmitérő, üres ember talál be.
Nekem még pluszba vonz is. Több a szeretet ha van egy gyerek is. Több ember életével tehetek csodát. Meg ha a másiknak már vam, nekem nem kell külön vállalni, meg az elejéről kezdeni.
Szerintem egy leszbikus eleve válogatós olyan téren, hogy mondjuk biszexszel nem szexel, mert fuj járt benne pasi.
Na most benned nem csak pasi de még gyerek is járt a pasi spermája miatt.
Pontozzatok le nyugodtan, de ha felcsináltattad magad, akkor minek akarsz hirtelen nővel lenni?
Nem is olyan idős a gyerek, nemrég még apukával terveztél, csak elhagyott?
Ja meg a leendő nő párod fogadja el, hogy apuka jár a gyerekhez?
Vagy merje megszeretni a kisgyereket úgy, hogy ha szakitotok többet sose látja?
Jó az a gyereknek ha 20 ember neveli fel?
Vagy bárkinek is jó, ha kötődni kezd majd el kell engednie?
Meg a leszbikusok fele akar a másik fele nem akar gyereket, ez eleve szükiti a kört.
Legyél biszexszel, mert a leszbikusok szerintem válogatósabbak annál, hogy leálljanak veled ezek után.
Meg most te örökre tervezel? Vagy mi?
Akivel jársz az nevelni fogja a gyereket megkockáztatva azt hogy ha szakitotok mély lelki sebek maradnak a gyermekedben az elszakadás miatt, vagy nem fogja egyáltalán nevelni, meg időt tölteni vele?
Mégis hogy képzelted?
Utolsó, már ne haragudj, de akkor a biszexek igénytelenek? Vagy esetleg nekik nem fájna, ha elhagyja őket; nem hiányozna nekik a gyerek szakítás után?
Rettenetes a bifóbia a leszbikusok között. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!