Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Olyannál aki felvállalja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyannál aki felvállalja magát nem is kéne próbálkoznom?

Figyelt kérdés

Van egy lány még nem beszéltem vele,de szimpatikusnak tűnik (így neten). Itt lakik a közelben ami még jobb,bár én valószínű csak 1 évig lakok itt (továbbtanulást jövőre halasztottam). Eddig nem volt semmi lánnyal,még flört se,viszont én nem is vállalhatom fel magam,mert anya ahogy levettem homofób (nem az a durva akit megölne minden meleg,hanem egyszerűen nem szívesen lát olyan párt vagy hall róla). Túl kockázatos lenne így a közelben ismerkedni? Igazából nem a nagy szerelmet keresem,talán ez a szerencse,hanem valakit aki iránt végre valamit érezhetnék vagy csak akivel jó élményeket szerezhetnék.

18/L

2020. okt. 24. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy ő felvállalja magát még nem jelenti azt, hogy neked is fel kell. Ez ha aggaszt lehet neki róla beszélni aztán ha neki ez így nem okés akkor viszonylag hamar befejeződik az ismerkedésetek.

Szerintem vágj bele, anyádnak nem kell tudnia, hogy nem csak egy szimpla barátnő, illetve az se biztos, hogy bármi is lesz köztetek.

2020. okt. 24. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmiképp ne add fel emiatt a lehetőséged. Anyád 100féleképpen jöhet rá, és bukhatsz le előtte. Ezekből csak egyetlen egy az, hogy közel lakik az illető lány.
2020. okt. 24. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

“nem az a durva akit megölne minden meleg”

Hogy mi?:D

2020. okt. 24. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 Lemaradt a rag... minden meleg(et).
2020. okt. 24. 18:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!:)

Nem maradt le😂 arra gondoltam,hogy vannak azok a homofobok akik egyből trágár szavakat alkalmaznak a melegek felé,meg fhujjognak meg akár durvább dolgok (gondolom vannak akik köpködnek is stb),de ő ennyire nem az🙏

Én faluban lakom,ő városban (25 percre van),egyébként lehet nem is lesz aztán szimpatikus úgy hogy tényleg feleslegesen aggódom,csak így hogy nem tudja rólam senki gondoltam megkérdezem,mert szerintem természetes hogy ilyen helyzetben macerás dolognak gondolom ha ismerős környezetben mozgok😬

2020. okt. 24. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Simán el lehet játszani,hogy csak barát barátnők vagytok. Mikor legjobb barátnőmmel jóban voltunk,tényleg csak barát barát. Sokat lógtunk együtt,sokszor náluk,de volt hogy nálunk is. Együtt mentünk bulizni,vásárolni,moziba. Volt hogy hajnalokig együtt voltunk. Igazából se az ő szülei,se az enyémek nem gondolták azt,hogy több lenne. Ezen felül meg simán megtudtuk volna oldani a szexet is ha nem barátság hanem kapcsolat lett volna :D

Többnyire két lányról senki nem gondolná rögtön azt,hogy húúú kapcsolatban vannak.

Viszont mivel ő felvállalja magát, nyilván ő a barátai körében nem fog téged rejtegetni. Legalábbis náluk ez nem tabu. Nyilván kérheted,hogy a szüleid előtt ne legyen ez nyilvánvaló,de attól függ ő milyen.

2020. okt. 25. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!