Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt a leggagyibb szöveg, amivel nálatok próbálkoztak?
“ Tudod mi a különbség köztem és a fogorvos között ?”
-Értetlen nézés-
“A fogorvos kihúzza,ha fáj”
"Eléggé magam alatt vagyok mostanában..."
*hatásszünet*
"Alattad szívesebben lennék."
Az a poén, hogy lett is.
Ugyan nem szöveg, de mikor valaki a haverját küldözgette hozzám, hogy felkeltse a figyelmem, kampányoljon mellette, adjak már neki esélyt, meg hogy jaj. Amaz' meg lesett rám az asztaltól, várta a sültgalambot. Jókat derültünk rajta :D
22LL
Bár pasi vagyok, elmesélem, az én leggagyibb indításomat. Amikor divatba jött a netes ismerkedés, gondoltam, puszta brahiból ott is kipróbálom magam. Azzal tisztában voltam, hogy a csajok naponta tucatjával kapják a bepróbálkozó leveleket, és ha nem akarom, hogy az enyém olvasatlanul kerüljön a kukába, valami meghökkentővel kell indítsak. Az egyik kedvencem pl ez volt; Lehet felétek tyúkot lopni?
Erre pár nap szünet után mindig válaszoltak. Elképzeltek mindenféle bugris parasztnak, aztán annál nagyobb volt a (kellemes) meglepetés, mikor beindult a párbeszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!