Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a feltételezés nem helytálló?
Magamból indulok ki ugyan, de azt gondolná az ember, hogy a melegek nagy része eléggé filozofikus gondolkodású.
Hogy mi megélünk olyan problémákat, amiket a heteroknak nem, vagy nem éppen ilyen minőségben kell.
Jó lenne olyanokkal beszélgetni, akik intelligensek, gondolkodóak és persze magas az érzelmi intelligenciájuk is.
Akik képesek eseménysorozatokat kívülről figyelni.
Elég gyakran csak pislogok, hogy mennyire buta emberekkel van tele az LGBTQ közösség is.
Senkit nem akarok megbántani.
Van még más is, aki kicsit kilóg az átlagból? Akit túlagyalósnak hívnak, mert nem képes faék egyszerűséggel gondolkodni?
Annyi értelmetlen kérdésnek van helye ebben a kategóriában, remélem ez se fogja senki szemét szúrni. Köszönöm.
Köszönöm, a továbbiakban akkor fogalmazzuk át a kérdést és szorítkozzunk a kategóriára, mert valószínűleg rosszul fejeztem ki magam:
hasonló gondolkodású leszbikusok válaszai érdekelnének.
Haha én, de a sűrű félév miatt nincs időm új kapcsolatokat megalapozni
:// kár pedig. Február elején lehet érkezni fog egy privát üzeneted :D
#6-os, mondjuk elég baj, ha valakinek már ideje sincs megismerni (intenzitástól függetlenül) másokat.
Na de majd akkor februárban. Hátha addigra én leszek ilyen elfoglalt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!