Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám rávenni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rávenni, hogy leszpjon?

Figyelt kérdés

!Tegyük fel!

Hamarosan következik a névnapom jelenleg singli vagyok, ám mondjuk a névnapom előtt kb egy héttel v kevesebbel összejönnék egy csajjal, és azon morfondíroztam, hogy hogy lehetne rávenni a csajt, h leszopjon, vagy ez még így korai lenne névnapi ajándéknak?

2016. okt. 28. 19:51
 1/9 anonim válasza:
Hány éves vagy?:o
2016. okt. 28. 19:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért számít ez?
2016. okt. 28. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
10%

Hát számít mert mondjuk 15 éves akkor belájkolod a képét és megvan :) :D

#PINA

2016. okt. 28. 19:58
 4/9 A kérdező kommentje:
áh nem. 20, őszintén szólva nem vagyok puncimágnes, és irtózom a rbancoktól (kissé ellentmondásos az elvem a kérdéssel, de hát na. A gyik azért van, h kérdezzünk, nem?:P)
2016. okt. 28. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ilyen célra szerintem bármelyik utca sarkon találsz lányt.
2016. okt. 28. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Szórakozóhely. Még a névnapodat se kell megvárnod :D
2016. okt. 28. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:
jó nagy troll lehetsz, ha a kulcsszavakba ilyeneket írsz
2016. okt. 28. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha irtozol a rib.ancoktól akkor miért akarod azzá tenni?..1 hét rohadtul kevés, na meg ha nem akarja akkor ne kényszerítsd.
2016. okt. 28. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia, heoo egy olyan kérdésem volna, hogy már ha ilyen szépen összejöttünk, volna kedved esetleg leszopni?

Ha esetleg visszakérdez, hogy "HÁ' DE MICSINYÁÁNI??! TE KAMUZOOL?", akkor mondhatod neki, hogy hát nem nem nem kamu, persze, feltételezem, hogy névnapi ajándékba kapcsolatunk megkoronázásául akár meg is tehetnéd... cserébe vendégül látlak egy kelkáposztafőzelékre otthon.

Így tuti.. és persze semmi sem korai, de így mindenképpen bele fog menni!

2016. okt. 28. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!